Kytky maminkám, kdy se na svatbě dávají?

Ahoj holky, poradte, kdy se davaji kytky maminkam? A kdo dava ktere mamince?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojík my budeme dávat před svatbou a každý své ..Jelikož mě skoro muž uvidí až u oltáře
Odpovědět
Profilova fotka
@delisivekova Nevím, jestli na to existují nějaká pravidla. Všechny kytky přivezli k manželovi, takže té svojí ji dal hned bez jakýchkoliv oficialit (nikdo z našich rodin si na to moc nepotrpí, tchýně by se bez kytky obešla úplně, protože je nesnáší, ale zase mi přišlo blbé, aby moje mamka kytku měla - ta je naopak miluje :-D - a tchýně ne...). Pak ženich s ostatními příbuznými přejel k nám, kde s druhou kytkou "žádal" o moji ruku moji mamku. Nevím, jak přesně to probíhalo, byla jsem zavřená v ložnici, ale spíše v žertovném duchu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že by to měl dávat ženich maminkám, když jede pro nevěstu. Ale není to pravidlo. My třeba kytky neměli pro maminky vůbec. Měla jen nevěsta, svědkyně a drůžička
Odpovědět
Profilova fotka
Maminkam predal kytky obema zaroven zenich a mne, protoze jsem byla utajena nevesta, muj tatinek spolecne se svedkem ktery predaval kytici svedkyni. Nebylo to nic oficialniho ani zadne dojemne proslovy se nekonaly, zorganizoval to vlastne cele manazer hotelu, mne by to ani nenapadlo, ale bylo to nakonec hezke a je z toho par povedenych fotek.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme kytky maminkám předali před odjezdem na obřad,když ženich přivezl kytky z květinářství. A myslím,že oběma to předával ženich,nevím to přesně,nebyla jsem u toho. Připravovali jsme se v hotelu,kde pak byla večer i hostina a jelikož jsem byla utajená nevěsta,tak mi mojí kytici donesli z recepce až do apartmá,kde jsem se připravovala
Odpovědět
Profilova fotka
ja nechtela zadne kytky mamimkam ani davat, ale nakonec jsem je preci jen objednala a zenich dostal za ukol je predat ihned jakmie uvidi maminky, at se je tedy uziji co nejvic. A bylo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?