Kvíz pro novomanžele, poradíte?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, brácha se v sobotu žení a vzpomněli si že by chtěli nějaké hry na svatbu..u kamarádky jsem viděla takový ten svatební kvíz, jak jsou k sobě otočeni zády a zvedají botu podle toho na koho to víc z nich platí. Ty otázky se nějak musí zodpovědět předem myslím...hrozně se mi to líbilo ale nevím jaká přesně jsou ty pravidla ani otázky...vím že tam bylo třeba kdo bude držet rodinnou kasu atd. Poradil by mi s tím prosím někdo? Já se učím na státnici a nemám bohužel čas sjíždět celý net. Díky moc za pomoc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@setba Ahoj, zrovna nedávno jsem dělala tuto hru pro kamarádku. Novomanželé sedí zády k sobě, je dobré dát židle tak půlmetru od sebe a zajistit, aby se neviděli v odrazu stínu, zrcadla nebo okna :-) Každý drží v rukou jednu botu nevěsty a jednu ženicha. Organizátor vysvětlí pravidla - bude dávat otázky a na koho bude pasovat odpověď, toho botu mají zvednout. Instruovala jsem svatebčany, že pokud zvednou stejnou botu, mají tleskat, aby novomanželé věděli, že se trefili. Při nestejných botách se naopak smáli i bez instrukcí. Otázky dopředu novomanželům neříkat! Ale zároveň otázky přizpůsobit, aby na ně seděly, byly vtipné, ale taky aby nevyvolávaly přílišné rozpaky (dle jejich povahy - někomu by např. otázka "kdo více prdí" mohla dost vadit). Tyto otázky jsem použila já: Kdo sbalil toho druhého? Kdo dal první pusu? Kdo nosí tomu druhému častěji dárečky? Kdo inicioval svatbu? Kdo se na svatbu víc těšil? Kdo bude držet kasu? Kdo více utrácí? Kdo častěji vaří? Kdo lépe vaří? Kdo je doma lenošnější? Kdo se více stará o úklid? Kdo je větší bordelář? Komu smrdí více nohy? Kdo si častěji čistí zuby? Kdo většinou vyvolává hádky? Kdo má poslední slovo? Kdo se přichází po hádce usmířit jako první? Kdo častěji říká mám tě rád, miluji tě? Kdo je náruživější? Kdo má častěji pravdu? Kdo bude hlavou rodiny?
Odpovědět
Já jsem dělala svatební kvíz pro kamarádku na svatbě a právě jsme si dávali velký pozor, abychom nedávali právě otázky typu "kdo drží kasu" a podobně. Slušně vychovaný člověk se na tyto věci neptá, tak nevím, proč by z toho měla být zábava zrovna na svatbě. Vymysli jim otázky na míru podle toho, jací jsou a jaké mají zájmy.
Odpovědět
Profilova fotka
@setba Jo a ještě je dobré hru nějak uvést :-) Např. že se bude dělat kvíz, jak dobře se znají a jak jsou jednotní ve svých názorech... Na konci hry je zas potřeba je pochválit, že se znají dobře a pěkně se shodují, nebo že je třeba ještě na něčem zapracovat, ale na to mají spoustu času společného života před sebou apod., možno dát i nějakou malou odměnu :-)
Odpovědět
Měli jsme tuhle hru také na svatbě. Otázky se pokládají novomanželům až když sedí zády k sobě. Můžeš se ptát na co chceš, třeba: kdo doma víc uklízí, kdo se víc hádá, kdo se první usmiřuje, kdo líp vaří, kdo je hlavou rodiny, kdo bude jednou přebalovat dítě, kdo se o koho víc stará, kdo koho sbalil, ..... ale nejlepší je vymyslet i otázky, které se toho daného páru nějak konkrétně týkají. Svého bráchu znáš určitě dobře, takže by Ti nemělo dělat problém vymyslet několik trefných otázek. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andyinka, @miki_v , @kacenkakaca děkuji vám moc, přesně takovéto instrukce jsem potřebovala, teď to už dám dohromady :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andyinka: my měli podobné otázky, akorát - co mě hrozně dojalo....jako poslední otázka byla: Kdo víc miluje? (Kdo pochopí správně, zvedne boty obě...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@denisakro Jé, to je krásná otázka :-) To si musím zapamatovat, jestli budu mít ještě někdy příležitost kvíz dělat :-)
Odpovědět
Nám na svatbě svědci dali otázku v rámci kvízu: Kdo hraje tanky? (nehrajem to ani jeden z nás)
Odpovědět
Profilova fotka
@setba také jsme na svatbě měli tuto hru - vymýšlela ji ségra a zvládla to dokonale. Jediné co jsem po ní chtela, aby zvolila normální otázky, ne nejake neslušné, nevhodné apod. (např. kdo chce častěji sex - taková otázka podle me na svatbu vůbec nepatří, když tam je celá rodina - rodiče, babičky, dědečci ...) takže ségra volila fakt dobré otázky typu: kdo líp řídí auto, kdo u řízení více nadává, kdo víc uklízí, kdo lépe vaří a spousta dalších... a celá soutěž měla opravdu efekt, slyšeli jsme na to pak samou chválu - bylo to prý vtipné, zábavné a ne nijak přehnaně dlouhé :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?