Královský kočár trošku jinak

Ahojte, kamarádka by chtěla na svatbě hru královský kočár, ale moc se ji tam nelíbí to pití. S partnerem moc nepijí a ještě tak půlka svatebčanů budou řidiči. Tak přemýšlela že by místo vypití panáka, dostal každý bonbón když si stoupne správně. Nebo nás taky napadlo, že by za to když udělá chybu dostal trestný bod, no a ten kdo by měl na konci hry nejmíň trestných bodů, by dostal nějakou odměnu (např. čokoládu). Je to blbé takto pozměnit.?? Nebo případně nějakou jinou variantu místo pití? Budu moc ráda za jakýkoliv typ.
Odpovědět
Ahoj, to s těmi trestnými body není špatný nápad :) Co každému trestné body zapisovat, potom určit pořadí a podle toho rozdat úkoly? Třeba člověk s nejvíce trestnými body musí udělat něco, další něco míň hrozného atd. Konkrétně mě zrovna nic nenapadá, ale určitě by se něco vymyslet dalo :)
Odpovědět
Nebo neaky jiny nealkolicky napoj tam dejte ;))
Odpovědět
Tez to mame planu a tez budem mnenit alkohol at se neopijou hned ;D
Odpovědět
@lenule89 Ahoj, nevím jestli se to dělá při každé hře královský kočár ale v odkazu co zasílám níže, vždy musí postavy z příběhu stoupnout a udělat nějaký úkol např. koně musí pořádně zařehtat, kočí oběhnout kočár, král s královnou si musí dát polibek. Je to myslím hezké oživení než si pouze stoupat když někdo řekne danou postavu a když ne, napije se. Ve videu sice pijí ale vy byste místo pití alkoholu třeba mohli každému za trest dát např. 10 dřepů :-D namísto počítání trestných bodů..... myslím, že kdyby je někdo dělal třeba po páté, dost se u toho nadře a bude to zábava :-) https://www.youtube.com/watch?v=EC24N...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?