Komentování svatební tomboly

Holky, prosím o radu. Chtěla jsem se zeptat na komentování tomboly. Při 60-ti lidech aby všichni věděli co výherce dostal opravdu a bylo to vtipné ... DĚKUJU ZA RADY A TIPY :-)
Odpovědět
My to meli tak, ze teta mluvila do mikrofonu....prvni listek vytahla ona, rekla cislo a az videla kdo jde (dite, deda...) tak podle toho vytahla cenu (takze nam to vyslo tak, ze pastelky vyhralo dite.....bublinkovou koupel mladsi par....) no a jak to predavala tak rekla do mikfofonu nazev vyhry a pak co to je.
Odpovědět
My měli seznam tomboly s číslem a označením ceny. Pak jsme vyhlásili cenu (od prvního čísla dle seznamu), např. víkend v Tatrách (tatranky), pak se losovalo z ústřižků tombolových lístků, které si lidé dříve nakoupili no a kdo ho měl, tak si došel pro tu vyhlášenou cenu. Ceny byly zabaleny v celofánových sáčcích,takže to všichni viděli. Takže to bylo tak: Já: první cena je výlet do Tater, takže kdo ještě nikdy neopustil hranice státu, má jedinečnou příležitost :-) Manžel: A tu vyhrává číslooooo..... 67 Teta: Huráááá,to jsem jáá Já: Gratulujeme tetě Hance a předáváme výhru Manžel: Zde je výhra (ostentativně ji ukazoval do publika :D) a opatrně na medvědy! :D
Odpovědět
Děkuji děvčata:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?