Kniha hostů -"strom" s otisky trochu jinak :-)

Ahoj holky, pomáhám kamarádce s přípravou "námořnické" svatby. ale co nevím: chtěla by svatební strom s otisky / knihu hostů, ale aby to nebyl strom :-D něco v tom námořnickém tématu.... napadlo mě udělat na papír A4 vlnovku ve 2/3 papíru (jakože vlny) na to nakreslit loďku a dole by dělali lidi otisky prstů jako "rybičky... ale nevím-aby to nevypadalo blbě-chtělo by to třeba dokreslit k těm otiskům něco-ale to zase nebudou dělat třeba starší prarodiče... napadá někoho něco? budu moc ráda za jakýkoliv příspěvek a nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Viděla bych to na maják, vlny a rybky, do které se otiskne otisk. Rybku v křesť. stylu jakožto symbol http://www.krestanskatricka.cz/data/p...
Odpovědět
Já bych vytiskla nebo namalovala plachetnici a hosté by otisky zdobili plachty, něco v tomhle smyslu ale ve vektorovém obrázku.
Odpovědět
http://img.ceskatelevize.cz/program/p...
Odpovědět
@esufi myslíš, je tam už dopředu předkreslit? a oni by jen do "okýnka" daůi otisk?
Odpovědět
@andynova75 týjo mazec, ale to mi přijde dost obtížnej obrázek-myslíš, že by dali otisky na plachty? manžel teď vedle mě (když viděl tu plachetnici), tak navrhuje, aby dělali dělový koule, jakože se z té plachetnice střílí kanonem :-D :-D
Odpovědět
@elekthra Tak mohlo by to být jednodušší, třeba takhle: http://images.all-free-download.com/i... A nahoře jak je ta malá vlaječka, tam by mohly být místa pro otisky novomanželů :). Kdyby se přidělala kartička kam mají svatebačani svůj otisk otisknout, tak by nebyl problém.
Odpovědět
Profilova fotka
@elekthra jo jo, tak jsem to myslela
Odpovědět
Profilova fotka
@elekthra a co něco jednoduššího? My měli párovou siluetu, co drží provázky a na ty hosté dválai "balonky", tak co udělat ne siluety, ale přímo námořnický pár, ať už kresený, nebo karikatura, což? :)
Odpovědět
@elekthra našla jsem třeba toto, ale líbily by se mi i ty rybičky - do každé rybičky jeden otisk jako tělíčko
Odpovědět
@elekthra a nebo podobné tomuto, předtisknout vlny a dát k dispozici razítra odstínů modré a zelenkavé..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?