Kniha hostů nebo kartičky na vzkazy? Poraďte

ráda bych místo knihy hostů udělala kartičky na vzkazy, které budou hosté vhazovat do připravné krabice. Poté bych vzkazy vlepila do svatebního alba k fotografiím. Máte s tím někdo zkušenost? Není to blbost?? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
myslím,že je to hezký nápad a u fotek se to bude hezky vyjímat,jdi do toho! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sunnye, to je dobry napad, libi se mi. :-) Blbost to urcite neni! ;-)
Odpovědět
Díky holky,já věděla že je na vás spolehnutí ;-)
Odpovědět
hmm... zajimave ;-) ze bychom se opicili x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Take premyslim, jestli knihu nebo karticky. Dost mozna skoncim u karticek :)
Odpovědět
julous: klidně ;-) přítel se na to moc netváří..."a co tam jako budou psát?"..... "to je uhozený" apod. :-| já se ho ale ptát na jeho názor nebudu a udělám to podle sebe.
Odpovědět
Profilova fotka
Pritel tomu nerozumi. Psat budou cokoli, proste ze vma preji stesti a tak. Hlavne si pohlidej, abys mela nekoho, kdo bude poctive vsecny svatebcany obchazet, at neco napisou (nebo nakresli).
Odpovědět
jasně. Mě to přijde milé. Udělám pěkné kartiky a vždy když budu prohlížet album, tak si přečtu pár milých slov. Svat.blahopřání pravděpodobně skončí někde v krabici.
Odpovědět
Profilova fotka
Sunnye, mas moc pekne jmenovky, podle ceho jsi je delila do skupin? :) Ze mas tri. To jsou tvoje rodina, manzelova a treti skupina pratele?
Odpovědět
Neeee. Nemá to žádnou logiku :-D prostě se mi líbily kytičky i čtyřlístek, tak jsem koupila od každého 10 ks a lepila to podle toho, jak mi to přišlo pod ruku ;-) Původně jsem si myslela, že bych to dělala podle zasedacího pořádku, aby se pravidelně střídaly, ale nechtělo se mi to vymýšlet, takže jsme to udělala na náhodu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo taaaak :-) Mas to moc hezke.
Odpovědět
děkuji, jsi milá
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mě se líbí i ten nápad s psaním vzkazu na rámeček nebo na talíř... :-) Dám to vedle stolu s jídlem, tak si toho každý všimne a nebude muset níkdo obcházet. Navíc poprosíme DJ, aby to sem tam vyhlásil, stejně jako tombolu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A mas ten talir nebo ramecek? Ja zadny vhodny ramecek nenasla, obchazela sjem teda foto studia.
Odpovědět
Profilova fotka
NO my máme obraz nad postelí, kde je drřevěný rámeček a vevnitř ještě jeden, takový ten bílý papírový (ikea), tak jenom koupím tužky a budou to psát na to... :-) JInak moc nevim... Zkusila bych spíš ikeu nebo prodejny s nábytkem... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ikea me ceka, ja tam nerada chodim, tak to proad oddaluji, ale kvuli tem ruznym drobnostem budu msuet.
Odpovědět
My měli nachystanou krásnou knížečku na vzkazíky od hostů, ale zapomněli jsme ji doma :-D , tak jsme všechny donutili, ať nám něco napíšou na ubrousky - nevěřili byste, jak to vypadá super x-)
Odpovědět
Ahojky, taky chci kartičky na vzkazy - dnes jsem byla v chráněných dílnách a ve všem mi vyšli vstříc - udělají mi košíčky pro družičky, kornoutky na rýži, kartičky na vzkazy album, knihu hostů a dokonce mi vyrobí truhličku na peněžité dary. nabízeli mi i svatební oznámení - vše z ručního papíru a to nemluvím o těch super cenách !!!! Pokud máte ve svém okolí něco podobného vřele, doporučuji - a navíc uděláte i dobrý skutek :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?