Kdy jste dali do placu svatební noviny?

Profilova fotka
Ahoj, potřebuji vědět zkušenosti, kdy jste dávali svatebčanům k dispozici svatební noviny, jestli hned ráno, po obřadu mezi focením nebo až po hostině.
Odpovědět
My je budeme dávat po obřadu, až na nás budou všichni čekat, než se nafotíme a pak všichni na oběd ;)
Odpovědět
Když jsme se šli po pozdním obědě fotit. Hosté dostali kafe, dort a noviny :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky je družičky rozdávali v mezičase, kdy jsme se byli fotit, aby zkrátili dlouhou chvíli svatebčanům :-).
Odpovědět
My je srolovali do ruličky, ovázali stužkou v barvě svatby a položili hostům předem na svatební stůl.
Odpovědět
Profilova fotka
měli jsme to stejně jako @petiks
Odpovědět
my jsme je měli vystavené už před obřadem a dokonce i paní oddávající si je prolistovala a při obřadu zmínila, jak jsme veselý pár :-) ...pak si je každý pročítal v průběhu dne a dokonce po svatbě jsem některým musela noviny posílat mailem, protože na ně nezbylo...měly obrovský úspěch x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozdali jsme je pri odjezdu na externi foceni, tak aby svatebcane meli zabavu, kdyz jsme tam nebyli. Udelali jsme krizovku o nas, takze mezi sebou museli komunikovat, aby zjistili odpovedi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Po našem odjezdu na focení je rozdali, ať ti co netancovali měli zábavu :-)
Odpovědět
My je dali na každý svatební stůl už v rámci výzdoby, takže je tam hosté měli už od začátku. Někteří četli před přípitkem, před obědem.....někteří u kávy po obědě.....bylo dost času na to, aby si to u stolu prostřídali :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Rozdali jsme je po obědě. Udělali jsme pauzu mezi obědem a dortem a rozdali dárečky rodičům a noviny. Pak jsme dali dort a kávu a nakonec se šli fotit samo dva do zahrady a ostatní si mohli číst.
Odpovědět
Profilova fotka
@taujan - taky plánujeme rozdat noviny po obědě, jak se odjedeme fotit, ať mají hosté trochu zábavu, než se vrátíme... takže si dají kafčo, zákusek, pročtou noviny... mám v plánu zaúkolovat ségru (svědkyni), že jak odjedeme, tak je rozdá... Ráno bych je nedávala, říkala mi kámoška, že je rozdali před obědem, a spousta hostů začalo novinami listovat u obeda, apod... což je takové na houby... Takto když je dostanou po obědě, jak budem pryč, aspon se zabaví a nebude taková ta nuda...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Byly vystavené hned od začátku hostiny. Měli jsme společnou jen polívku a pak raut a někteří hosté se na noviny vrhli hned po polívce :-).
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
My jsme na naší svatbě rozdali po obědě :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Podle našich zkušeností je ideální doba po obědě, většinou v době, kdy se novomanželé odjedou fotit. Noviny pak zabaví hosty v době bez programu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?