Kdy jste během svatebního dne házely kytici?

Profilova fotka
Ahoj holky, kam jste do harmonogramu dali házení kyticí? Přemýšlím jestli rovnou po obřadu, dortu, nebo až večer :-| Děkuju:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já házela až večer, v té největší zábavě. to mělo docela uspěch, holky už byly v náladě a dělali se vtípky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem neházela, ale kamarádka házela hned po obřadu, aby měly šanci i ty kamarádky a svobodné dívky, které pak nešly na hostinu
Odpovědět
Profilova fotka
@vca Já jsem neházela (měla jsem tulipány, takže by ke šťastlivkyni dolítly leda tak orvané stonky :-D ), ale kdyby jo, zařadila bych to na večer, až bude rozjetá zábava.
Odpovědět
Já jsem házela taky až večer, protože dorazily ještě další kamarádky, které nebyly na obřadu a hostině. a taky už byla uvolněnější zábava :-)
Odpovědět
neházela sem :-) měla sem tak nádhernou kytku, že by mi bylo líto s ní házet a pak o ní přijít :-( Kupovat ještě jinou jen na házení jsou dle mě vyhozené peníze, protože sem měla jen 4 svobodné kámošky :-)
Odpovědět
My jsme házeli kyticí a podvazkem o půlnoci, aby byli všichni na chytání v náladě. Svoji kytičku jsem ale dopředu odmítla dát, tak padla kytice mojí maminky jako náhrada :) Nakonec se ale kytky všechny holky bály, takže byla sebrána až ze země, chuděrka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka Já měla tulipány a přežili i ten hod bez jediné újmy :-D @vca Já jí házela večer až přišly všechny nevdané kamarádky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@happyhelen Tak jestli se budu vdávat podruhé a budu mít zase tulipány, tak už se házení nebudu bát :-D Ale stejně se toho nikdo nedožadoval, teprve nedávno mi to vyčetla jedna švagrová :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já házela kytici kolem 7.večer ,ale né svou ,ale kytičkou nejmenší družičky a podvazkem za tím. ;-) Pak bylo solo pro ty dva. :-) Každopádně byla legrace :-D
Odpovědět
No, hlavně ať s ní uděláš ještě předtím nějaký fotky, takže spíš po dortu nebo večer
Odpovědět
taky jsem neházela - chtela jsem si ji ususit a nechat na pamatku a ted mi lezi doma ususena na krbu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Neházela jsem, kytice by se mi rozpadla v letu a beztak by ani nebylo snad ani komu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já jsem házela po 9 hod. večer, byla to docela sranda. Trochu mě mrzelo, že si ji nebudu moct usušit, ale nezadané si to vyžádaly. Nakonec to dopadlo tak, že ji chytila Tomova 15-tiletá sestra :-D a ta mi ji pak při odchodu vrátila, ať si ji usuším, že se vdávat ještě nechce. :-) Tak ji mám usušenou a schovanou ve vzpomínkové svatební krabici. No a podvazek pro změnu chytil náš syn, který se připletl do chumlu svobodných pánů. Takže je i s mojí kytičkou v krabici. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Házela jsem večer, pak jsem střílela hned podvazek a kytici chytla kamarádka a podvazek její přítel:-)
Odpovědět
ahoj, my máme taky v plánu házet až večer, "oficiální program" začne prvním tancem, pak bude blok tančení všech a pak se zas zklidní a bude se házet a dražit a tak - na oběd máme jen rodinu a tam by to nebylo skoro komu hodit, radši navečer, až tam budou kamarádi a (svobodné) kamarádky :D ale samozřejmě záleží, jak to máte vy, pokud budeš mít odst chytajících lidí po obřadu, tak proč ne... udělej si to jak to chceš sama ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka Měla jste tulipánky? Taky bych je chtěla, bílé. Jen mám strach, aby kytička vydržela celý den. Zkoušela jste ji pak usušit? Nemáte fotku? :) Díky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?