Kdy dát svatební noviny hostům

Profilova fotka
Ahoj, chceme na svatební hostině dát svatebčanům svatební novny, ale nevíme kdy. Jestli před hostinou už aby to bylo na stole, nebo rozdat při vcházení svatebčanů na hostinu, nebo rozdat po obědě, že by to svědkové rozdali? Po obědě se budeme fotit, tak bude asi 2 hodiny volná zábava, tak aby bylo něco na zabavení. Po obědě budeme mít taky přiravenou i jinou zábavu na zabavení (každý si vylosuje jedno jméno svatebčana a toho si taky nakreslí). Co myslíte? Díky moc za názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pulpk Ahoj, my to budeme mít tak, že noviny i s tužkami budou ležet v sále na jednom ze stolků a kdo bude mít chuť, může si je po obědě vzít, číst luštit (proto ta tužka) a tak... taky jsme nad tím dlouho přemýšleli a rozhodli jsme se nakonec takto, protože máme strach, že když je dáme na stůl před hostinou, tak si je hosté zamastí, popřípadě potrhají, nebo jinak zničí a taky je nechceme nikomu nutit a tak budou mít možnost si je vzít jen ti, kteří budou chtít a zabavit se tak, pokud se zrovna budeme fotit
Odpovědět
Profilova fotka
My je meli pro hosty k dispozici uz pred obradem a pak lezeli po obede na baru a kdo chtel, tak si je vzal behem volne chvilky na kouknuti.. meli jsme 12 vytisku pro 50 hostu a stacilo to.. pred hostinu bych je ale urcite nerozdavala, asi bys nebyla nadsena kdyby behem pripitku lide listovali novinami a pak behem jidla byly nazdobene stoly "vylepseny" odlozenymi novinami.. btw. kreslit jineho svatebcana? tak to bych se sla radsi honem rychle nekam schovat, mne zakazovali kreslit uz na zakladce :-D
Odpovědět
@pulpk taky bych to položila někam bokem. Když si představím, že mi napřed rozdají noviny, abych se nenudila a pak budu muset jiného svatebčana kreslit, tak je to pro mě "zábava" jako ze základní školy, a to kreslím jinak ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
Dala bych to za úkol svědkům. U nás se noviny rozdaly ve chvíli, kdy jsem šla nakojit dítě a jak jsem se vracela, tak mi manžel říkal, že jsem měla udělat víc výtisků, že už je mají všichni v kabelkách :-D tím chci říct, že svatební noviny jsou velice dobrá věc :-) a taková nenucená, protože si to člověk přečte ve chvíli, kdy zrovna chce.
Odpovědět
Profilova fotka
@pulpk My to určitě před obědem dávat nebudeme...věřím, že by dost svatebčanů začalo listovat před jídlem, u jídla a tak, a noviny by nesplnily svůj účel (trochu zabavit hosty, az se budem fotit), takže jakmile my odjedeme na focení, svědkové obejdou sál a nabídnou noviny, kdo bude chtít, ten si vezme, kdo chtít nebude, nechá být :-)
Odpovědět
My jsme dávali před obědem, aby se vyplnil čas, kdy se budeme fotit a svatebčané budou sami. Dala jsem tam různé doplňovačky a takové poznávací hry, aby se svatebčané vzájemně lépe poznali a měli se o čem bavit. Jinak potom byly noviny k dispozici celý večer na stolku se svatebním stromem. Počítala jsem jedny noviny do páru.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za názory, rozdáme to po obědě a malování se ruší, protože lidi jsou líný držet tužku a udělat nám panátku..
Odpovědět
@pulpk hm, myslíš, že to je ten správný důvod? Nemyslíš, že ne?
Odpovědět
Profilova fotka
holky povazovali by ste za aspon trosku ftipne keby sa rozdavaly diplomy kazdemu hostovy za danu vec ktora ho vystihuje ?nasla som peknu stránku na diplomy a a sutazne trofeje atd http://www.pohary-bauer.cz/papirove-d... a rozmyslala som nad tym samozrejma to nemusi byt len na svadbu ale aj na narodeniny kedze ta moja svadba sa zrusila (ale zato sa kamaratka ide vydavat tak troska pomaham)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dala bych je hostům v době, kdy se půjdete fotit :) To je takový největší prostoj :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ano taky máme v plánu dávat noviny v době focení... 😊
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Také jsme rozdali v době focení, my jsme neměli dort, ale hosté dostali ke kafíčku dezert a tedy i noviny :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Zdravím vás všechny...mám pro vás tip na jednu soutěž o takové noviny zdarma...mrkněte sem: facebook.com/SVATEBNInovinyCZ
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?