Kdo fotí na svatební hostině ve fotokoutku?

Nevěsty, které jste měly na hostině fotokoutek, kdo vám tam fotil? měli jste určeného jednoho člověka nebo fotil kdo měl foťák nebo byl požádán? dík :)
Odpovědět
Profilova fotka
Svateb jsem navštívila dost - a ohledně fotokoutku - jsem v životě nezažila ( naštěstí jsem měla tak rozumné nevěsty ) a upřímně řečeno - poněkud mě uniká smysl - každá nevěsta si pečlivě vybírá prostředí svatby a hostiny a pak se fotí někde v amatérsky připraveném koutku bez atelierových světel a před nějakým "lajntuchem" z hobymarketu ? :-| Lepší je využít přírodu, popř. krásnou zeď a přirozené světlo,to Vám Váš profifotograf na svatbě vysvětlí, a pokud Vám svatbu fotí strýček, tak tím spíš bych ho nenutila do nějakého "koutku" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, pokud realizuji fotokoutek v podobě mobilního ateliéru s profi zábleskovými světly, tak chodím fotografovat já když to umožní program nebo ideálně asistentka či druhý fotograf, kteří umí s vybavením pracovat. I pokud se nebude pracovat se svícením, je dobré, aby fotil někdo, kdo má foťák "ošahaný" a ví co dělá :) Další možnost, je pak něco jako smilebox - zajímavé řešení (viz google) :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se domluvila s fotografkou, ze vecer behem volne zabavy bude fotit ve fotokoutku ona, priveze si svetlo, stojan a nevim co jeste dalsiho potrebuje.. pujci nam i svoje rekvizity a pokusi se aktivne lidi do fotokoutku zvat. Nejsme priznivci tradicnich svatebnich her a zvyku, takze spolecne s bowlingem, kulecnikem a samozrejme tancem, bude foceni pro hosty pripraveno i jako zabava a zpestreni vecera.
Odpovědět
Profilova fotka
Mi dve fotime taky ve fotokoutku ...je to predem pripravene napadite pozadi , privezeme si jak studiove vybaveni tak hromadu rekvizit a tim ze fotime dve ...jedna z nas se muze venovat fotobudce a druha třeba novomanželum ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my taky budemem mit fotokoutek, budememit vtipne rekvizity a myslim, ze to ude skvela zabava pro hosty a i pro nas. Bude nam to fotit nase fotografka a koutek bude otevreny mezi 6-8 vecer. kdy uz jsou lidi trochu veselejsi, ale ne na srot.. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
U nás nám nabízel náš fotograf, že vytvoří foto koutek na přání. Rozhodně byto měl být někdo, kdo umí fotit a má k tomu techniku - jinak to asi nemá smysl :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zazila fotokoutek bez fotografa...byl tam jen obyc fotak k dispozici a rekvizity. A slusne jsme se tam s manzelem a kamarady vyblbli. Sice z toho nejsou profifotky, ale ty momentky staly za to.
Odpovědět
Nějak se neorientuju - v čem je lepší posílat lidi do koutku, aby se vyfotili místo toho je fotit během volné zábavy?
Odpovědět
Profilova fotka
@ fotostudiopaviva Fotokoutek není určen pro focení novomanželů, ale pro zábavu hostů například právě v okamžiku, kdy se novomanželé jedou fotit a zábava "stojí". Podle mě fotky z koutku nemusí být dokonalé, jde spíše o vtipnou upomínku na svatebčany ...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
jsem jediná komu tohle příjde fakt uhozené? nebo je to něco na co všichni čekají??
Odpovědět
Taky máme... kdo bude chtít, může se vyfotit, nikoho nenutíme. Bude k dispozici místečko, pár papírových blbin, cedulka s křídou a náš foťák. Je to jen prostor pro amatérské foto, nečekáme skvosty, i když je možné, že právě tam se nějaké najdou :) Nikdo se nemusí nucen smát na profesionála, může se uvolnit a vyblbnout jak jen je napadne. To je tím smyslem... Zkusíme a uvidíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdo si fotokoutek nevyzkoušel, neuvěří, jaká je s ním zábava :) Je to naprosto něco jiného, než fotit hosty jako živý fotograf, ať už jako momentky, nebo aranžovaně - navíc pokud je fotobox automatizovaný a za hledáčkem nestojí živý fotograf, hosté se před ním chovají naprosto přirozeně. A samozřejmě - pokud je fotokoutek amatérsky připravený, bez ateliérových světel a před lajntuchem z hobbymarketu, asi budete zklamaní. Pokud je však vybaven profi foto- a osvětlovací technikou, velkým dotykovým monitorem pro prohlížení fotek, tematickým ručně vyráběným svatebním pozadím a rychlou tiskárnou pro tisk fotek přímo na místě, užije si ho každý host na Vaší svatbě a věřte mi, že nikoho nutit nebudete, naopak se na fotokoutek budou stát fronty.
Odpovědět
Článek se načítá
Taky plánuju mít fotokoutek , myslím si , že to bude mít úspěch . Na žádne svatbě jsem ho nezažila ale od kamarádek mám zkušenosti , že to je super. Jak píšou tady tak nikoho do toho nemusíte nutit a je to vzpomínka i pro hosty .Ne každemu se to musí líbit, ale každá nevěsta je jiná :-) a každé se líbi něco jineho . Mám sice domluvenou fotografku, že mi to odfoti ale nechám u něj foťák , nemusí byt profi, momentky budou taky dobre:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Taky plánuji fotokoutek,jen s mým foťákem,prozatím jsem ho nikde nezažila..A jen jako zábavu pro hosty,nikdo se do ničeho nutit nebude :-p
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Taky budeme mit fotokoutek, fotografa mame domluveneho akorat nwvím, kde sehnat to ppzadí do fotokoutku, nemate nekdo nejake tipy????:-)
Odpovědět
Profilova fotka
zrovna včera jsem hrál na svatbě, kde byl fotokoutek..já jsem tam nebyl a jen to viděl z dálky.. ale bylo vidět, že se hosté baví docela dobře... s rekvizitama, cedulkama atd... a naproti bylnějaký lepší digitální automat s časovou spouští... každý si s tím poradil... takže asi dobrý nápad...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete tápat ohledně fotokoutku, ráda bych Vám doporučila naší fotobudku! 3,4 nebo 6 hodin neomezené zábavy včetně neomezeného tisku fotografií - viz. náš profil:) - pro jakoukoli věkovou kategorii. Jako památku si od nás můžete nechat vyrobit nádhernou svatební knihu hostů, do níž se budou lepit fotografie z fotobudky - včetně nádherných věnování Vašich hostů. JAK TO FUNGUJE? 1. Nejprve si vyberte z našich rekvizit dle vlastního gusta, postavte se před pozadí a zmáčkněte na dotykovém monitoru tlačítko ,,START,, (obsluha to zvládne za Vás) 2. Každý má možnost se na monitoru vidět a doladit poslední detaily před koncem odpočtu a cvaknutím spouště. Nahoďte úsměv a 3…2…1…sýýýr. 3. Pokud je fotografie dle představ všech zúčastněných, je možnost si ji nechat na místě ihned vytisknout…klidně dvacetkrát!:) 4. Výslednou fotografii si můžete nechat zaslat v elektronické podobě na e-mail. Rádi Vám zodpovíme jakékoli dotazy a budeme se těšit na případné zpestření Vaší svatby! Váš Fotodroid
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?