Kde se budete chystat ve svatební den?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, chtěla bych vědět, kde jste se chystaly ve svatební den. Jak moc dodržujete tradici, že by jste měli odcházet od rodičů. Rodiče by chtěli, abych odcházela od nich, ale já bych radši zůstala a odcházela z domu (kde bydlíme s přítelem). Jak jste to měly vy? Děkuji.
Odpovědět
Já na tradice moc nedám, takze se budu chystat na miste svatby. U nasich uz stejne par let nebydlim tak nevidim duvod proc se chystat zrovna tam. Navic je to z ruky a zbytecne komplikovane:) ale vim, ze spousta nevest a rodicu si na tom dost potrpí
Odpovědět
Profilova fotka
Můj původní plán byl chystat se u našich, protože bychom pak společně v koloně jeli na obřad (jinak by se muselo jet z různých míst a tím pádem kolona nikde), ale nakonec bude obřad i hostina na jednom místě, takže se budu chystat už tam a budeme tam i spát (den před i den po), než pojedeme na líbánky.
Odpovědět
Profilova fotka
My spolu už taky pár let bydlíme a vyřešili jsme to tak, že já se budu chystat u nás doma kde bydlíme,přítel ráno odjede ke svým rodičům a moje rodiče přijedou ke mě a všichni svatební hosté se sejdou u nás před bárekem, aby jsme jeli v koloně ;)
Odpovědět
Taky spolu už dost dlouho bydlíme a navíc máme dost místa, abych se mohla schovat, takže se všichni sejdou u nás a já budu mít vymezený prostor s omezeným přístupem, aby mě ženich viděl až u obřadu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my spolu bydlíme přes 8 let, přítel se bude chystat doma a já v místě svatby ve svatebním apartmá. A se všemi hosty se sejdeme na místě :) Sice to tradiční neni, ale nám to vůbec nevadí :)
Odpovědět
Ahoj, já budu den předem už na místě, takže se budu chystat přímo tam. Ženich a svatebčané dorazí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se chystali u nás doma, nikdo nikam neodjížděl nedojilžděl, jen jde pro sebe uzavřela patro a bylo :)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme meli vse na jednom miste od rana az do nedele (vcetne prespani vetsiny) takze jsme rano nalozili auto, v devet dojeli na misto, kde uz cekala pani co me malovala, cesala, oblikala...a jsem moc rada - bylo to bez stresu, bez prejizdeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na chate,5 km od mista obradu,hostiny a party :)
Odpovědět
Spíme v hotelu kde bude svatba už den předem - my dva i rodiče od přítele. (Moji ne, ti jsou ze stejného města, kde se svatba koná...) takže za mnou mamka ráno dojede, pojedem ke kadeřnici a budem se pak chystat v pokoji a přítel mezitím už pojede na místo obřadu a budou tam ladit poslední detaily - židle a spol.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja u nás doma, den předem přijela moje svědkyně, ráno jsme se zavřeli do loznice, můj drahy pak odešel ke svým rodičům (ob dvě ulice) a my se v klidu chystali..moji rodiče přijeli ke mně(maji to k nam 200 km) dali jsme si panaka a sli jsme pěšky na obřad, sraz se zbytekm byl před radnicí :). Oslava pak byla taky u nás doma
Odpovědět
Já se chystala u nás doma, u rodičů jsem nebyla a ani k nám nepřijeli, sešli jsme se pak na místě...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@maky91 já to budu mít tak ,že budu spát doma i s malou a ráno odejdu bez ní k mamce mám to 5min.pěšky:-D :-) tam mě vizážistka kadeřnice bude ličit,česat odcházet budu z baráčku kde jsem celý život žila malou mi přivede svědkyně okolo 9:30...tedy od rodičů odcházím.....auta dorazí v 10:00 a budou se zdobit :-) pak kafco ,koláčky,panáčka a jedeme;-)
Odpovědět
@maky91 My s manželem jsme taky bydleli před svatbou spolu,ale ve svatební den brzo ráno jsem se šla chystat k našim,a manžel odjel ke svým rodičům. A neměnila bych,u našich to mělo své kouzlo,bylo to prostě nádherný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu pořádáme v mém rodišti, cca 60 km od místa, kde bydlíme teď. Takže pár dní před svatbou pojedu k rodičům a vypravím se odtud. Popravdě se těším, bude to takové symbolické rozloučení :-)
Odpovědět
I kdybychom měli svatbu v Praze, kde všichni bydlíme, nikdy by mě nenapadlo "stěhovat" se k rodičům :-D (S přítelem bydlíme 7 let, máme dítě.) Budeme na chalupě, kam za námi naopak přijdenou moji rodiče a svědkyně den před svatbou, aby s něčím pomohli a zabavili dceru. Ale přestože chalupa je malá, nakonec budu utajená, oblíknu se až když všichni odjedou na místo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu den před svatbou spát u rodičů a tím pádem se tam ráno budu i připravovat, přítel zůstane u nás doma a připraví se...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme vzdálený rodiny, takže spolu máme noc v hotelu už předem, pak spolu ráno zařídíme věci, dojedem na zámek a tam už se každý bude připravovat v oddělené místnosti:) a hosti dojedou až tam rovnou na obřad:)
Odpovědět
Profilova fotka
a my zcela netradičně :D pojedeme všichni z domu i s dětmi :) s ostatními se sejdeme až na radnici, takže si mě tam ženich pěkně sám odveze ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My s pritelem bydlíme a sejdou se všichni u nás,budu se připravovat v ložnici. Ale Teda s tím,ze se tu sejdou cca 1h před odjezdem a pojedem spolecne.Prvni svatbu jsme řešili "postaru".
Odpovědět
Já se budu chystat v restauraci, kde bude hostina po obřadu (obřad a hostina v jednom městě). Budu tam den předtím se svědkyní spát. Zbytek hostů dorazí následující den :)
Odpovědět
My to máme přesně jako @katkarobert :) Je to dané i tím, že svatbu máme v Praze, kde bydlíme a rodiče bydlí v jiném městě :)
Odpovědět
My máme sice svatbu až příští rok, ale chci být utajená nevěsta, takže už to mám naplánované ;-) Drahý se nachystá u nás doma a já než dojedu od kadeřnice a vizážistky, tak přejede ke své sestry, kde bude i celá jeho rodina, jelikož bydlíme pár ulic od sebe. Má rodina bude ubytovaná den předem na místě svatby, jelikož nás dělí velká vzdálenost.
Odpovědět
@maky91 My se budeme oba chystat u nás doma, každý v jiném pokoj. Sejdou se u nás i všichni svatebčané a od nás pojedeme na obřad. To, že bychom noc před svatbou oba spali u svých rodičů jsme okamžitě zamítli. :-)
Odpovědět
Já jsem se z organizačních důvodů chystala v hotelu (byl jen pár kroků od kostela, kde byl sraz), můj muž tam se mnou den předtím přespal a pak jel vyzvednout svou maminku, kde se zároveň i připravil.
Odpovědět
S manželem spolu už taky delší dobu bydlíme, ale chtěli jsme se vidět poprvé až při obřadu, takže jsem se připravovala u mamky a manžel doma a bylo to fajn. Bylo hezké jak se na mě díval, když mě poprvé viděl ve svatebním až u oltáře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to mame uplne stejne jako @hmajerova254. Bydlime spolu, mame deti, takze se budeme chystat kazdy v jinem pokoji. Hoste prijedou k nam a pote vyrazime spolecne na misto, kde se kona obrad i zabava. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?