Karikaturista na svatbě - tipy a zkušenosti

Ahoj, najde se zde někdo, kdo měl na svatbě karikaturistu? Napadlo mě to jako super zábava pro hosty např. v době, kdy se jdou novomanželé fotit. Jak se to hostům líbilo? Kolik vás to stálo? Máte případně jiný tip na zábavu v době focení? Díky za vaše příspěvky :)
Odpovědět
My měli, byl to dárek od rodičů, takže cenu nevím. Z počátku jsem se na to dívala s despektem, ale jinou zábavu na dobu focení jsme moc neměli, tak jsme souhlasili. Karikaturista měl velký úspěch, původně byl objednaný na tři hodiny a prodlužoval se na 5...
Odpovědět
Jedni naši klienti taky měli a bylo to fakt bezva. Stála se na něj neustále fronta a lidi byli nadšeni, až jsem to nečekala (většina hostů byla ze zahraničí, kde něco takového asi na svatbách příliš nemají) :-) Je pravda, že pán byl moc šikovný a milý a obrázky byly vtipné a opravdu věrné. Netuším, kolik ve finále stál, ale podle nevěsty byl prý na to, jakou práci odvedl, dost levný. Když tak ráda pošlu kontakt :-)
Odpovědět
@mikoi díky za příspvěk :) mohla bych poprosit o ten kontakt nebo nějaký odkaz, kde bych mohla najít jeho/její práci? předem děkuji :)
Odpovědět
@nikiv Máš to ve zprávě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiv dobrý den, na jedné svatbě jsem ho potkala a stála se na něj pořádná fronta. Byl tam ještě déle než byl objednaný a všichni byli nadšení. Vybírejte ale s rozmyslem. Já za sebe můžu doporučit Vlaďu Dvořáka z Neratovic. Má ale opravdu hodně plno, takže to chce objednat co nejdřív. https://m.facebook.com/profile.php?id...
Odpovědět
@ppawlusha Přesně toho jsem doporučila, byl opravdu úžasný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikoi to byl i lidsky ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Tak obnovuji a zeptám se, někdo aktuálně - jak podobná zábava vychází alespoň přibližně cenově? 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?