Jakou zábavu vybrat?

Profilova fotka
Můžete mi prosím poradit jakou zábavu vybrat? Moc se mi líbí to jak sedí novomanželé k sobě zády a odpovídají na otázky buď lodičkou či pánskou botou. Kdo vybírá otázky a kdo to má moderovat? Máte také naplánovaný svůj první novomanželský tanec? Děkuji za rady :)
Odpovědět
Ahoj, novomanželský kvíz je fajn. My jsme ho připravovali pro rodiče a měl obrovský úspěch :-) Měl by to připravovat někdo ze svatebčanů, aby nevěsta s ženichem neznali otázky. Jinak na naší svatbě jsme měli vtipnou tombolu a byla to bomba, protože to vůbec nikdo nečekal a většina to ani neznala. Pak jsme hráli svatební kočár. Ten měl největší úspěch :-) A ještě jednu hru, ale tu jsme okoukali v Bulharsku a nevím jak se jmenuje :-D Měli jsme připravenou ještě netradiční židličkovanou, kde když přestane hrát hudba musíš splnit nějaký úkol (dát pusu opačnému pohlaví, napít se, ...) než si sedneš, ale na to už se nedostalo. Novomanželský tanec jsme měli netradiční. Začali jsme klasicky waltz, ale pak se nám jakoby zadrhla gramofonová deska a začali hrát známé vypalovačky,tak jsme to na to rozjeli. Nikdo to nečekal a moc se to všem líbilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Tý jo :) super, děkuji za rady :) určitě využijeme :-) svatební tanec budeme mít v rytmu r&b a pak nám Dj do toho míchne hardstyle :-D to budou starouškové čučet :-D
Odpovědět
@maukys My to měli taky ten kvíz, ale otázky nám vymýšleli hosté =) měli jsme pro ně nachystané zábavné koutky, někde byl svatební strom na otisky, jinde byly sklenice na vzkazy, které si přečteme za rok, 3 roky, 5 let, 10 let a 20 let=) a pak jsme měli koutek s krabicí, papírama a tužkama, kam psali otázky právě ke kvízu (měli tam tabuli na které to bylo vysvětlené) =) Večer pak proběhl kvíz, četl to DJ a moderátor v jednom, bylo to super a lidi to hrozně bavilo =) - jinak tohle by šlo klidně spojit i s nějakou tombolou, že třeba toho, čí otázku moderátor vylosuje, čeká nějaká maličkost=)
Odpovědět
Profilova fotka
A tombolu jste měli odkrytou nebo vše bylo zabaleno tak aby to nikdo neviděl? A měli jste to lístek za nějaký obnos nebo jak?
Odpovědět
@maukys nene, my to s tou tombolou neměli, jen mně napadlo, že by se to s tím dalo spojit, že by se zapojilo třeba víc lidí do psaní těch otázek, kdyby z toho mohlo něco kápnout =))
Odpovědět
@maukys Tak to bude taky pěkné ;-) Měli jsme seznam cen do tomboly napsaný ve svatebních novinách, ale ceny byli schované. Cena lístku byla na dobrovolnosti. Kdo chtěl přispět, přispěl, kdo nechtěl nemusel. Ale vybralo se opravdu hodně. To jsme vůbec nečekali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na svatbu si dělám vše sama, výzdobu tabuli zábavu proto si cením každé rady :) ještě dotaz :-) dělali jste i dětský koutek? Jako sladkosti a bublifuky a tak?
Odpovědět
@maukys Tak to klobouk dolů :-) Já sem strašně ráda, že sem nemusela dělat všechno. Dětský koutek jsme neměli, protože jsme neměli žádné malé děti.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě to moc baví :) hlavně pom poms z ubrousků musí být všude :-D
Odpovědět
@maukys Koukala sem. I na ty srdíčka. Máš to moc pěkné ;-) Mě to tvoření taky bavilo, ale sem ráda, že něco za mě udělal někdo jiný.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?