Jak na svatbě probíhá tombola?

Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak na svatbě probíhá tombola? Tímto nápadem jsem nadšená a mám i vymyšlené věci do tomnoly...ale jak to prezentovat? Nevím, zda se lístky prodávají nebo třeba každý dostane lístek při příchodu?
Odpovědět
Profilova fotka
@dorabell tohle mi taky není přesně jasné.. taky mě to zajímá :-) uvažuju, ale, že ty lístky budeme dávat zdarma.. nechce se mi za každou cenu tahat ze svatebčanů peníze.. asi každý dostane jeden lístek.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maruska116 někde na fóru jsem našla ještě nápad, že každý z hostů napsal na lísteček přání novomanželům do života a za odměnu dostal lístek do tomboly :-) to mi přijde jako docela dobrý nápad....Já si právě taky říkala, jestli to není blbý z nich tahat penízky...
Odpovědět
Profilova fotka
@dorabell to je taky fajn nápad..:-) budu to muset nějak vymyslet.. buď jim to podstrčíme hned někam k jmenovkám nebo třeba ho dostanou za zápis do svatební knihy hostů.. prodávat jim to mi přijde blbé..
Odpovědět
Profilova fotka
@maruska116 já bych to spíš chtěla udělat až jako zábavu na večer, až přijdou i přátelé...takže já to k jmenovkám dát nemůžu...
Odpovědět
Profilova fotka
My taky nechtěli tahat z hostů peníze. Na svatbách, kde jsme byli se nám to nelíbilo, tak jsme to zavrhli předem. Ale nápad tomboly se nám líbil, takže jsme lístečky rozdávali. V pokročilejší hodině, až tam byli i kamarádi si každý z klobouku vytáhl lísteček s číslem. Ale aby neměli hned jasné, že vyhrává cenu č. 3 (na stoly se mezitím rozdaly seznamy cen), tak se vzala další sada lístečků s čísly a losovalo se z ženichova klobouku, že cenu č. 1 získává host s číslem lístku 25. Moderování jsem se ujala já se se svědkyní, která rozdávala dárečky a do toho frontman kapely měl nějaké vtipné komentáře (on je hold číslo :-) ).... Tombolu mám pro inspiraci ve svém albu v podobě článku ;-) všem hostům se to moc líbilo a byla ohromná sranda. Takže vřele doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@evly děkuji za nápad, to se mi líbí, tak to zkusím doma předhodit nastávajícímu ;-) tvůj seznam na tombolu jsem si uložila a zkusím to dát dohromady s tím co mám, pomohlo mi to :-) já se právě trochu bojím toho, aby zábava nevázla...tak snad to dobře dopadne :-)
Odpovědět
ahojte děvčata. Také jsem byla tombolou nadšená a hned jsem si ji přidala do své zábavy :) Ale my ty lístky teda prodávat budeme. Na každé svatbě je zvykem, že se nějakým stylem vybírají penízky pro novomanžele. Ať už vybírání do střevíčku, dražení podvazku, cikánka......těch zvyků je dost. A nemyslím si, že to je přímo tahání peněz od svatebčanů. Kdo chce dát, dá a kdo nechce nedá. Lístky do tomboly budou za dobrovolnou cenu, a pro takovou zábavu si myslím každý tu pětikorunu rád dá....teda aspoň vím, že všem, které máme my pozvané to jako tahání peněz připadat nebude. Vždyť ty ceny do tomboly taky něco stojí.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca já bych chtěla vybírat do střevíčku, proto jsem si říkala, že bych ty lístky do tomboly jen rozdávala....vůbec nevím... :-)
Odpovědět
@dorabell a proč ne :-) Já si fakt myslím, že jedna forma vybírání je přijatelná. A jestli chceš ten střevíček, tak pak bych lístky na tombolu určitě rozdávala zadara ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my taky budeme lístky prodávat. Nechci vybírat do střevíčku, fakt nemám tenhle zvyk ráda ]-( Dáme min. cenu 10,- Kč za lístek (za snahu novomanželů), max. cena nebude stanovená. Plánuju asi sto cen, protože z těch všech nápadů nejsem schopná jich vybrat jen pár, tak budou všechny. Ráda bych, aby se mi vrátily alespoň nákůdy na tu tombolu.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkar mam to uplne stejne..akorat ja mam cenu dobrovolnou... chtela bych minimalne at se vrati naklady na tombolu...
Odpovědět
Profilova fotka
@katkavfr No možná jim nakonec taky řekneme, ať prostě dají co chtěj...Stejně asi budou dávat víc.
Odpovědět
Článek se načítá
@sarkar jo jo, to je nejlepší způsob. Ať dá každý tolik, kolik chce a může. A když tu tombolu budete dělat až ve večerních hodinách, kdy jsou všichni v "dobré náladě" tak jsou ještě štědřější a dají ještě víc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca Každopádně :-D Ještě se všem "nenápadně" zmíním, že neplánuju vybírat do střevíčku, aby se neděsili, že budou platit dvakrát a nějak to dopadne....Když tak koukám na ten soupis tomboly co mám, tak to zní dost lákavě, kdyby někdo lístky nabízel mě, tak bych určitě byla ochotná dát víc. Co na tom, že některý ceny budou nakonec úplný bezcenný kraviny :-D
Odpovědět
@sarkar přesně tak. My máme pozvaných kolem 70 lidí a cen v tombole 38. Teď řešíme kolik lístků máme dát k dispozici. Aby se totiž nestalo to, že polovinu lístků vykoupí můj taťka (ho znám, je strašně kompetitivní a vždycky musí všechno vyhrát :-D ) a na ostatní by pak nezbylo. Tohle bude ještě dilema. Jo a ještě se při prodeji budou penízky dávat přímo do prasátka = na něm bude napsáno "na miminko" a taky je dobré, že vlastně nikdo neuvidí, kolik peněz tam ten dotyčný dal. Aby se třeba někdo nestyděl, že dává jenom desetikorunu :-) Což mě by samozřejmě vůůůůbec nevadilo. Už se na to fakt těším.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli tombolu a všichni z ní byli nadšení, takže doporučuju. Listky jsme dávali zadarmo, taky bych to brala jako tahání peněz ze svatebčanů. Osobně se mi nelíbí ani vybírání do střevíčku. Navíc když jsme chtěli jako svatební dary peníze, tak mi to přišlo vážně hloupé ještě chít další peníze, i když jen drobné. Losovaly ji moje 2 kamarádky a bylo to moc pěkné. Mě by to sice bavilo a jsem i ten typ na tyhle vystoupení, ale přišlo mi to divné, abych to losovala já a takhle to bylo fajn:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca Jo to je dobrej nápad s tím prasátkem, ale to asi musíš mít nějaké větší ne? Nikdy jsem prasátko neměla, tak nemám představu, kolik se do něj vejde mincí...
Odpovědět
@sarkar no já hlavně počítám s tím, že budou dávat bankovky :-D :-D :-D A těch se tam vleze více. Budu mít takové střední, obyčejné (nazdobené), ale hlavně jich budu mít více v zásobě. Kdyby se náhodou jedno naplnilo, tak se začne s druhým ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca Hm, to je super nápad...možná si ho půjčím, neva?
Odpovědět
@sarkar samozřejmě že neva. Já mám skoro všechny nápady taky z beremese :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca Já vím, ale radši se stejně zeptám :-)
Odpovědět
@sarkar :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca @sarkar nápad s prasátkem se mi taky líbí :-) zase si říkám, že v tombole jsou spíš blbůstky, tak aby když někdo zaplatí nějakou větší sumu - aby nebyl zklamaný :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca @sarkar nápad s prasátkem se mi taky líbí :-) zase si říkám, že v tombole jsou spíš blbůstky, tak aby když někdo zaplatí nějakou větší sumu - aby nebyl zklamaný ;-)
Odpovědět
@dorabell zklamaní určitě nebudou. Takové blbosti kolikrát potěší víc než normální klasické tombolové ceny. A já už ukazuju seznam cen při prodeji lístků - a to hned každého napadne, co to asi tak bude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca @dorabell Já jim taky ukážu seznam už předem...Teda ten "upravený", nebudu jim tam psát, že v závěru dostanou ulitu od šneka nebo sáček strouhanky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem se nadchla pro tombolu. Bud dostanou listek u prichodu s vyvazkama nebo nekam dam kasicku a listky at se kazdy obslouzi, ale tim padem nevim kolik listecku, poradite mi nekdo? Budeme mit pres 100 hostu. Dekuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca kolik jsi nakonec dala tech listecku? :) mam dilema :D dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
@lalaali moje holky prodávaly po desetikoruně a při třiceti hostech jich prodali 250 kusů
Odpovědět
@lalaali no koupila jsem dva bloky po 200...čili 400 lístků. Ale to jenom proto, že se držím pravidla "raději více, než aby pochybělo". Vyrukujeme s jedním bločkem a kdyby to opravdu nestačilo a lidé chtěli kupovat více a více, tak dáme do oběhu i ten druhý. Jo, každý je samozřejmě jiné barvy :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?