Jak na fotokoutek

Prosím potřebuju radu .Sháním třeba nějakou fotostěnu nevíte o něčem?Vyrábět ji nechceme ;-) .A nebo aspoň jak na fotokoutek co se tyče pozadí apod...děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja myslím že čistá jednofarebná stena miestnosti bohate postačí :) Aspoň v našom prípade bude musieť :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vřele doporučuji: http://www.fotonaut.cz/cs/ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo pokud nechcete utrácet za pronájem fotobudky (většinou to není moc levné), tak si jen vytisknout třeba nějakou velkou fotku na plakát, třeba Xors to dělá celkem levně a nalepit oboustrankou na zeď a je to :o)
Odpovědět
@huwik a nevíte kolik ten fotonaut stojí?ten plakát by nebyl špatný, jen nevím jestli by mi dovolili si ho na zed nalepit :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@danielalegatova našla jsem nějaký článek, kde se o tom píše: http://www.scottweber.cz/novinky/foto... pak je ještě smilebox, ten je o něco levnější, tuším 10 tis. Ohledně toho plakátu, pokud nemají v tom zařízení vlhké stěny, tak by se daly použít gumová lepítka, prodávají se v papírnictví a vypadá to jako žvýkačka. Pokud není v zařízení vlhko, mělo by to držet. Po sundání to má asi den vlký flíček na zdi, který ale zmizí. Nebo pokud mají v místě oslavy stěnu s dřevěným obložením, tak tam by oboustranka neměla dělat žádný problém ani stopy :o)
Odpovědět
@huwik no myslím že mi bude stačit obyč fotak :-D dekuju za nápad domluvím se na místě hostiny stím plakátem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@danielalegatova ceny fotonautu, smileboxu apod.jsou silene... Myslim ze to bylo 15tis za 3 hodiny...vic uz si bohuzel nepamatuji, ale kamaradka to ma nekde v mailu...my to zavrhli..chtela jsem to aby nemusel byt clovek vecne uhanen ze se chce nekdo vyfotit, ale u teto vecicky bych musela nechat ochranku aby se tomu nahodou neco nestalo a ta sranda nas ve finale nestala vic jak cela svatba :D :D :D
Odpovědět
@jkb no právě za tu cenu bych mohla mit neco daleko uzitečnejšího :-D
Odpovědět
Holky, je spousta bazárků nebo pokud jste šikovné, tak si vyrobit vlastní rekvizity do fotokoutku. Největší problém bude asi v pozadí :/
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já si budu na svou svatbu malovat pozadí přímo pro nás :) sice na obřad, ale princip je stejný :) budu tam mít "náš" strom a text (něco jako slib). Podívejte se ke mě do profilu, mám tam ukázky své práce, pokud by Vás něco zaujalo, namaluju, pošlu a to prakticky za cenu tištěného plakátu, který bude jistě dražší :) Velikostně jsem schopná zhruba od 150 cm na šířku v "nekonečném pásu", tedy podle potřeby. Hezký večer ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já myslím, že mě přinejhorším postačí kus látky přehozený přes něco a hotovo..I když se mi líbí třeba i fotostěna s prázdnými rámy apod. Uvidím co vymyslíme :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Na naší svatbě byl tento fotokoutek http://www.future-studio.cz/fotokoutek
Odpovědět
Článek se načítá
Taky myslím, že stačí jednobarevná stěna, třeba ohraničená balónky. Co ale doporučuji, sehnat starý velký rám od obrazu, který by si hosté podrželi a dělal by vlastně i pozadí...fotky v rámu jsou super ;)
Odpovědět
Ahojky, můžu poprosit o inspiraci jak napsat "instrukce" k použití fotokoutku? Na svatbě budu mít spoustu hostů, které fotokoutky vůbec neznají. Fotit se budou hosté navzájem mobily. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@danielalegatova My nemeli kapelu, ve stodole bylo male podium, tak jsem to udelala tam, normalne stul s rekvizitama, nejaky cedulky jsem si psala sama, pak spoustu blbosti, (davam to pryc, kdybys mela zajem), protoze stodola byla delana v takovym starym stylu, tak jsem bafla nakou starou zidli, hodila ji do rohu s nejakou osuntelou deckou, par girland se srdickama, co mi zbylo, ale ty stejne nebyly moc videt a trada :D Jakypak srani :D Na trojnozku muj vlastni fotak a delejte si s tim hosti co jen chcete :)
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskalenuska Chtěla jsem odpovědět tobě, ale ve zbrklosti jsem odepsala zadavatelce, kterou už to těžko bude zajímat :D Tak viz výše :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?