Jak a čím zabavit svatebčany, když se půjdeme fotit?

Profilova fotka
Ahoj, přemýšlím, jak zabavit hosty, zatím co my se pojedeme fotit... bude to tak cca 1,5 - 2 hodiny. Zatím mě napadly jen svatební noviny... ale co dál?
Odpovědět
Profilova fotka
@v_anilka Ahojda, my jsme hosty posadili na předzahrádku restaurace, kde byla hostina. Dali si zatím pití a byli spokojení ;) Nic složitého jsme nevymýšleli.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud máte svědky, sourozence nebo kamarády, na které se můžete spolehnout, zkuste se domluvit s nimi, zda by vymysleli hru nebo jiný druh zábavy, kterým by zabavili hosty po dobu vaší nepřítomnosti. Oblíbený je například AZ kvíz (rodina nevěsty tým A, ženicha tým B) nebo jiné "kvízové" hry, které prozradí, kdo zná příběh novomanželů. Na naší svatbě zase kamarádi vtipně prodávali "upomínkové předměty" - výtěžek pak šel novomanželům. Jednoduše, pokud na to kamarádi přistoupí - nechte se překvapit, většinou to stojí za to. Doporučuji také načasovat focení co nejdříve po obědě. Hosté jsou většinou spokojeně unaveni, mají si o čem povídat a tedy skoro ani nepostřehnou, že jim hodinu a půl chybíte :-). Hodně ale záleží na tom, v kolik hodin budete mít po obědě, protože dobré fotky potřebují také dobré světlo ;)
Odpovědět
taky sem nad tim premyslela ale tim ze mame obrad ve vinicnim altanu tak se muzou zatim ostatni projit parkem..jinak nevim co bych vymyslela..na svatbe kamaradky co sme byli taky nikdo neresil jestli se budem nudit nebo ne
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli noviny a zarezervovaný bowling (ale ten je součást restaurace, takže se to vyloženě nabízelo). Ale moc bych to neřešila. Po obědě podle mě každý ocení chvilku klidu, při které si budou moc popovídat, dát kafčo, případně podle zájmu zatančit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alyssa18 Taky přemýšlím, jak to udělat s tím tancováním... 1. tanec chceme až přijedeme z focení... není blbý, aby hosté tancovali dřív než my? Myslela jsem, že bychom my měli zahájit tancování právě tím 1. tancem?
Odpovědět
Profilova fotka
@v_anilka my zabavu neresili. Fotili jsme se asi hodinu a pul a ostatni se zatim mohli obcerstvit, projit po okoli, odpocivat, bavit se mezi sebou... kdyz jsme se sli fotit do hradu, zrovna dorazil dudak a ten je taky trosku zabavil hudbou a povidanim.
Odpovědět
Profilova fotka
@v_anilka Přesně toto jsme taky řešili. My jsme to měli naplánované poměrně přesně, ale nakonec vše probíhalo o skoro 45 minut dřív, takže jsme museli improvizovat. Zahájili jsme tančení prvním tancem a chvilku jsme ještě pařili s hosty a potom jsme odjížděli na focení s klidným svědomím, že na nás už nikdo nebude čekat (a bylo to dobře, protože jsme přijeli asi až o půl šesté a nedovedu si představit, že by se netančilo). A aby hosté začali tančit bez zahájení tance ženicha a nevěsty, se podle mě nehodí.
Odpovědět
Profilova fotka
:-D my je zabavýme tak, že dostnaou za úkol se dostat do restaurace, kde budeme mít hostinu :-D trošku času jim to zabere .... ale nebojte, nejsme krutí .... jednou už tam byli :-N :-D
Odpovědět
My se budeme fotit dopoledne..Než pojedeme do kostela,tak se odfotíme,pěkně s čerstvým make-upem,účesem a pak se budeme věnovat hostům a trsat :-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My mame po obřadu pouze rodinny obed, zbytek, tedy kamarádi se pojedou domu prevleknout ci co je libo a pak je "sraz" na večerním rautu v 17h, kde bude živá kapela, bude první tanec, krájení dortu... Fotit se budeme po obede, az si bude rodina dávat kafe a dort c.1 a nebude nás postradat. Restaurace je totiz soucast zamku, kde se budeme brat, tudiz nebude casova prodleva :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?