Hry...jaké a kolik jich má být pro cca 100 hosti?

Profilova fotka
Na svatbě budeme mít cca 100 hostů. Bude to československá svatba. Vůbec nevím jaké vybrat hry a kolik jich má být (aby to nebylo ani málo ani moc) :-) Poradí někdo? Předem děkuji!
Odpovědět
my budeme mít 90 hostů, taky československých, ale asi jsme divní/jiní, protože hry pro svatebčany žádné nevymýšlíme... bude prostě jídlo, pití, hudba, bude dost lidí napříč všemi generacemi, aby se spolu dokázali bavit, tak proč jim ještě vymýšlet/nutit zábavu... samozřejmě, pokud někdo z našich sourozenců, či kamarádů něco připraví, budeme jenom rádi... ;-) tak a teď mě ukamenujte :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@rettii No já bych byla taky ráda, kdyby mi to udělala svědkyně :-D Akorát ona je Slovenka a nikdy nebyla na svatbě, kde by byly hry. Takže si s tím musím poradit sama :-( Myslím si, že svatba bez her, je taky fajn a taky se dá moc pekně zabávat i bez toho (nejste divní), ale když už je to "v modě" tak proč ne? :-) My jsme byli minulý rok u kamaráda na svatbě a měli tam i hry. Nikomu je nenutili a svatba dopadla skvělé. Řekla jsem si, že taky chci mít hry, aby se hosté i trošku zasmáli a pobavili, nejen najedli se a tančili :-) Myslím si, že není problém, když uvidíme, že se to hostům nelíbí, tak ve hrách nepokračovat (to už je pak ten nejmenší problém :-D ).
Odpovědět
Profilova fotka
@jozefina91 Ahoj, pár her a typů na zábavu mám tady ve "článku" http://www.beremese.cz/blog/kmotra87/...
Odpovědět
Myslím, že to může být třeba klasika točící se kolem vás dvou jako novomanželský kvíz, u toho se všichni zasmějí, nebo házení květinou mezi svobodné slečny, stažení podvazku apod. Nedoporučuji únos nevěsty, to se pak lidé spíš nudí, když tam vy dva s ženichem nejste. Ale třeba je to problém jen na českých svatbách a Slováci se dokážou zabavit i tak no.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
My jako kapela hry pořádáme i během večera nebo předem se domluvíme s manžely zda hry chtějí. většina svateb 98% tuto naši možnost programu večera využije. a lidé se skvěle baví. nikdy se nám nestalo že by nějaká hra se nechytla-hry vybíráme dle návštěvníků, pocitů a věku.... na každé svatbě jsou jiní lidé jiná atmosféra- pokud hry vyberete jen pro vás novomanžele asi by s tim nikdo neměl mít problém lidi se zasmějí. pokud chcete do her zapojit hosty - vybírejte hry a poté lidi který vám tu zábavu nezkazí a ba naopak to rozproudí. hodně v oblibě je hra Kočár/ kohoutek / otázky pro novomanžele/ pytel / a pro ty co se nebojí jsou výborné hry: milostná sousoší/ kulička/ 12 měsíčků/ koště Vždy to rozproudí atmosféru a nikdo se pak neostýchá u stolu a nevěřili byste že i babičky a dědové Vám dokaží vyrazit dech tím co dokážou :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?