Hra Novomanželský kvíz. Máte nějaké tipy na otázky?

Dobrý den, ráda bych na svatbě, která se koná již tento pátek, uvedla hru "novomanželský kvíz", kdy pár odpovídá pouze formou "ženich" nebo "nevěsta", např. kdo lépe vaří apod. Pokoušela jsem se najít seznam nějakých dobrých otázek, ale bezúspěšně. Prosím tímto o pomoc, co se týče seznamu otázek. Mockrát děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
1. kdo doma drží kasu, 2. kdo většinou vyvolává hádky 3. kdo se první chodit usmiřovat 4. kdo více pije? 5. kdo lépe tančí 6. kdo má vždy poslední slovo? 7. kdo lépe vaří? je toho spousta co mě napadá ;-)
Odpovědět
my měli ještě kdo lépe řídí, kdo častěji uklízí a taky kdo je lepší právník :-D ale to jde jen tehdy, když mají novomanželé stejné povolání, zda se jeden sebekriticky přizná, že ten druhý je lepší :) pak jsme měli kdo vypije víc piv..dál už si nepamatuju :(
Odpovědět
Profilova fotka
Nám tam dali otázky: Kdo častěji říká "miluji tě", kdo má raději auto VW Polo (naše auto), kdo stele postele, kdo má pod kontrolou účty, kdo má raději jídlo, kdo musí mít poslední slovo, kdo je hlavou rodiny.....
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My meli cast otazek obecne o svatebnich zvycich, napr proc ma nevesta kytici, proc sedi zenichova a nevestina na opacnych stranach, proc se nevesta prenasi pres prah,atd. Pak jsme meli otazky o zenichovi (napr jeho nejoblibenejsi fotbalovy klub) a o neveste (napr jeji nejoblibenejsi hobby) a na zaver jsme chteli aby svatebcane napsali "Miluji Te!" v co nejvice jazycich. Jako bonus jsem pak vystrihla z fotek oci znamych osobnosti, ale i svatebcanu a hoste to zase museli hadat Je zajimave, ze nikdo neuhadl otce nevesty :) Tuto zabavu doporucuju, hostum se to pry moc libilo. Organizaci jsem poverila manzela svagrove, ktery to hostum zadal hned po obradu, kdyz jsme se s zenichem fotili.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Já jsem ještě vymyslela: Kdo z vás mluví víc sprostě? Kdo nadává víc v autě? Kdo má častěji pravdu? Kdo první vyslovil slovo "svatba"? Kdo byl ten, který sbalil toho druhého? Kdo je větší bordelář? Kdo doma častěji uklízí? Kdo z vás je tou hlavou rodiny? Kdo z vás je ve společnosti větší bavič?
Odpovědět
Profilova fotka
Kdo chce častěji sex...to vždycky všechny nejvíc zajímalo :)
Odpovědět
Ahojky a jak se ta hra hraje a organizuje prosím? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@makkkynka: ženich a nevěsta sedí k sobě zády, každej má v ruce jednu botu svou a jednu toho druhého (nevěstina bota je odpověď - nevěsta, a ženichova - ženich ) a někdo klade otázky, viz výš a oni zvedají vždycky botu toho kdo je jakože větší bordelář, ....ale nevidí co ukazuje ten druhej...je to prý hrozná sranda :-)
Odpovědět
Ja jsem pro svoji segru a jejiho novomanzela pripravila kviz jako prekvapko, ale trosku jinac - sehnala jsem dve velke tabule, na ktere zenich a nevesta psali sve odpovedi. Otazky byly stridave - jednou na nevestu, jednou na zenicha, ale odpovidat museli oba dva. Napr. otazka: Jak casto chodi zenich na pivo? Zenich odpovedel na sebe "pravdive" ;-), nevesta to co si myslela/vedela. Pak se odpovedi porovnaly. Kviz byl uz v pozdejsich hodinach, kdy byli vsichni v hodne dobre nalade. Takze odpovedi byli legracni a bavilo se cele obecenstvo....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
A má ta hra výherce (nevěsta nebo ženich)? Nebo se jen prostě ukončí?
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsta s ženichem společně vyhrají, pokud se vícekrát shodnou než neshodnou - počítá střízlivý svatebčan, většinou maminky :-) Dobrá otázka je - Kdo bude v noci vstávat jk dítěti, pokud se rozpláče a také Kdo při večerní siestě drží v ruce................. no přece dálkový ovladač od televize !! ??? ;-) Přeji dobrou zábavu !
Odpovědět
Článek se načítá
Co je vyryto na vašich svatebních prstenech? Kolik stál oblek ženicha? Jakou velikost boxerek má ženich? Jako miminko byl ženich miminko buclík nebo miminko vychrtlé? Jméno tchána a tchýně? Jaká je konferenční velikost ženicha? Telefoní číslo ženicha? Jaké jídlo by jsi uvařila Davidovi,abys mu udělala radost? Chce ženich při sexu více romantiky nebo něžnosti? Tdy nějakej typ.
Odpovědět
Profilova fotka
my měli otázky : Kdo domá vysává? Kdo je aktivnější v sexu ? Kdo lépe vaří ? Kdo doma drží kasu ? Kdo má doma hlavní slovo? Kdo koho sbalil? Kdo příjde po hádce jako první se udobřit? Kdo je větší nervák?
Odpovědět
Profilova fotka
Kdo musi mit doma posledni slovo? Kdo chce casteji sex? Kdo spi dele? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
ahojik holky prosím jak tento kvíz končí??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Taky by mě zajímalo co je účelem toho kvízu, ono to vtipné je, ale jaký je závěr?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ano, jako svědek panic a člověk, jež byl na svatbě naposledy jako dítě bych chtěl požádat o radu k závěru - něco víc než - Jste se celkem trefili... ? Ano je mi jasné že jde o potěšení ze hry - přesto...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Počítá se, kolik odpovědí měla nevěsta a ženich shodných a podle toho se usuzuje, zda se znají. Ale zažila jsem hru na aspoň 5 svatbách a vždycky je to spíš o srandě kolem odpovědí N a Ž.
Odpovědět
Profilova fotka
Ideální je za každou shodu dát novomanželům nějakou výhru... Např. že bratranec Pepa přijde naštípat dřevo, ženichova tchyně přijede uvařit nedělní oběd, sestra nevěsty udělá Vánoční úklid bytu...zažil jsem i "bratranec s přítelkyní udělají novomanželům striptýz" :-)
Odpovědět
Kolik dáváte tak otazek?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?