Hra ,,Házecí pytel''

Ahoj nevěstinky, chci se zeptat, máte některá zkušenost s touto hrou? Hledala jsem tady i na googlu a nic moc mi teda nevyskočilo.. Chceme tuhle hru mít na svatbě, ale dozvěděla jsem se o ní ze seznamu her a tím jsem veškeré informace vyčerpala.. Tedy, zažily jste jí na něčí svatbě, nebo jste jí měli přímo vy? Jaký byl ohlas? Bavila ostatní? Díky moc za jakýkoli ohlas a radu =)!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Určitě Vám to doporučuji. Stačí pár starých obleků z domu, navštívit second hand, čínský obchod (na paruky apod) a zábava parádní. Každopádně je třeba hrát hru až později večer, po "mírném opití" :-)
Odpovědět
Dobrý den, děkuji za pozitivní ohlas =)!
Odpovědět
Profilova fotka
A o čem ta hra je? @medi1
Odpovědět
Do pytle se dají různé věci, jak je popsáné výše, když je na parketu nejvíce lidí, vysvětlí se pravidla hry a začne hrát hudba. Svatebčani si mezi sebou různě přehazují pytel a když se hudba stopne ten, kdo má v ruce pytel musí do něho sáhnout, něco vytáhnout a použít to na sebe. :-) a takhle pořád dokola, dokud je pytel prázdný, poté se udělá skupinové veselé foto =)..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, hru jsem také hrála i organizovala a je to super, doporučuji ;-) Mrkněte na můj profil, mám tam pár dalších tipů ... Evice
Odpovědět
Dobrý večer, děkuji za další kladnou odezvu =)!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?