Hotový svatební strom - podělte se o foto

Ahojky všem, jak tak koukám po beremku, zaujal mě svatební strom. Může z toho být hezká památka. Povětšinou ale všude vidím jen holý kmen, bez listí. Jak dopadl ten Váš stromeček? Podělte se prosím o fotky, případně i zkušenosti, čeho se vyvarovat. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojka - můžu potvrdit, že je to opravdu hezká památka - já ho nejdřív nechtěla, ale nakonec jsem mu přišla i s (teď už) manželem na chuť. Další výhodou bylo, že otiskávání prstů bylo jednou ze zábav pro svatebčany, když jsme se odpoledne fotili - otisk prstu nám překvapivě dala většina svatebčanů a z povídání jsme se dověděli, že se u toho moc bavili:) Na druhý den, kdy svatba pokračovala u nás doma ještě menším posezením, pak "hotový" strom koloval mezi svatebčanama a všichni nám ho moc záviděli s tím, že taková památka na náš den je moc krásná:) Takže určitě doporučujeme:) Jinak výsledek našeho stromu vidíš na obrázku.
Odpovědět
@verrusska Ahoj, tak ten se Vám povedl. Mám trochu strach, aby z toho nebyla nakonec matlanina. Tady na beremku jsem to viděla poprvé, z rodiny to asi nebudou znát, tak snad se bude líbit. Strom sis kreslila sama nebo vytiskla? Máš to na tvrdém papíře?
Odpovědět
Profilova fotka
@parcelads Abych řekla pravdu - takovou krásu jsem nečekala - počítala jsem spíš s tou "matlaninou" jak píšeš:D Byl to takový risk - ale naši milovaní blízcí a přátele si dali opravdu záležet a vytvořili nám nádhernou památku:) Myslím si, že základ je mít kvalitní prstové barvičky - my měli ty v těch malých čtvercových kalíšcích - co tu prodávají některé nevěsty - a ty byly perfektní - krásně se chytla barva na prst a krásně se otiskla na plátno - a celkem rychle zasychala - jako pozor na rozmáznutí se musí dávat určitě - což naši svatebčané pochopili - tak si myslím, že u těch Vašich taky nebude problém:) A strom jsem si kreslila sama a je kreslený na plátně, které jsem koupila v KIKu za 55 Kč mám ten pocit:) A jinak- u nás to taky nikdo neznal - tím víc to pro ně bylo zábavnější - měla jsem u toho popisek a fakt se tam tímto zabavili:)Takže ještě jednou doporučuju;)
Odpovědět
Profilova fotka
@verrusska a da se na to platno psat propiskou? Ja bych chtela aby se tam kazdy podepsal ale bojim se aby se to neprotrhlo a nebo aby toho vubec psalo :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kelidna já si myslím, že propiskou taky - ale já v kauflandu koupila ve slevě takové ty barevné tenké centropeny - a do toho jsem namíchala teda i průpisky, ale všichni sahali po těch centropenech a podepisovali se tím:) ale průpiska na to určitě chytne taky - já si ty centropeny vyzkoušela na zadní straně plátna-u těch jsem se totiž bála rozmazání nebo smazání z plochy - ale drželi a stále drží krásně;) Jinak - protrhnutí jsem se bála taky - protože ono to má vlastně dřevěný rámeček a tudíž plocha, na kterou se kreslí - se při zatlačení napínala - proto jsem to vychytala asi centimetrovým polystyrenem:) vyřezala jsem si přesně ten rozměr plochy, kterou jsem potřebovala vyplnit - a vložila jsem to zezadu do toho rámečku:) no a pak už se to při otiskávání a psaní nepropínalo;) zajistila jsem to na krajích izolepou a dozadu se nikdo nedíval:) polystyren tam máme pořád-nevím jestli ho oddělám nebo ho tam nechám-ničemu to nevadí:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, náš vypadá nějak takhle...
Odpovědět
@astracreek Krásný, úžasný nápad s tím drakem :)
Odpovědět
Profilova fotka
@parcelads Děkuji. Celá svatba byla dračí :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@verrusska Mohla bych se zeptat, když sis kreslila strom sama na plátno, čím jsi to dělala? Taky se chci pokusit. A kde (jak) jste pak na svatbě měli strom vystavený, aby mohli hosté obtiskávat prsty? Přemýšlím o malířském stojanu, není to zbytečnost? Díky moc za odpověď!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojka - určitě se můžeš zeptat :) nejdřív jsem to obkreslila na plátno tence tužkou a to se dobře gumovalo když se mi něco nepovedlo :) a pak jak jsem byla s celkovým výtvorem konečně spokojena tak jsem si koupila obyčejné centropeny - od toho nejtenčího (na tenké větvičky) po ty tlustší (na vybarvování) a obtáhla jsem celou kresbu :) a strom jsme měli na svatbě vystavený na takovém bočním stolku - který byl u nás umístěný vedle lednice s nápojema - takže jak si tam svatebčani chodili na pití, tak si toho nešlo nevšimnout:) no a měla jsem u toho cedulky s instrukcema - takže si mohli přečíst o co jde:) a ten malířský stojan je dle mého názoru opravdu zbytečnost - myslím, že by si to hosté stejně sundávali, protože tím jak dáváš na plátno otisk - tak musíš na plátno zatlačit a bála bych se, že z toho plátna by to lehce tím tlakem spadlo ;) toť má rada ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@sammaelka odpověď viz výše ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@verrusska super, diky moc. A jeste se zeptam, na tom stolku jsi to mela postavene nebo polozene? A jak velke platno jsi mela?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sammaelka nemáš zač :) jak jsme to tam chystali den před svatbou tak jsem to opřela o stěnu (stůl byl totiž u stěny) ale svatebčané si to stejně hned chytli do rukou a položili si to:) asi se jim to lépe otiskávalo;) a plátno má rozměr 30 x 40 cm - koupila jsem ho v KIKu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli máte strach, že ze stromu bude ve výsledku patlanina, tak to můžete vyřešit i jinak. Lístečky si připravíte sami vystříhejte si je z papíru, dejte je do mističky ke stromu. A lidé vám na ně jen napíší své jméno, nebo malý vzkaz a nalepí na strom... Zaručíte tak, že strom bude mít takové barvy jaké chcete, nebo případně všechny lístečky stejně velké...
Odpovědět
Takto vypadá výsledek :)
Odpovědět
@verrusska Je nádherný - to jste si dělala sama nebo koupený? pokud ano - můžu se zeptat od koho?Děkuji moc!
Odpovědět
Profilova fotka
@peckovice mockrát děkuji :) strom jsem si malovala sama - ale podle předlohy - jen jsem si ho přenesla na plátno. A svatebčané nám ho potom krásně dozdobili :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý večer, kde jste sehnali to plátno?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj,tak já mám nachystaný tento strom jako svatební dar pro svoji kamarádku, je na obyčejná A3 papír a je to nakreslené tuží.
Odpovědět
Profilova fotka
Tenhle je nas :)... Ikdyz to zrovna neni strom ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Krásná památka, a nejlepší razítkovací polštářky jsou určitě ty od firmy Heyda můžete je zakoupit např. v obchůdku Papírové tvoření zde http://www.eshop-rychle.cz/papirove-t.... Značkové razítkovací polštářky Heyda pro kreativní tvorbu bez škodlivých látek. Razítkovací barva je na bázi oleje a vody, snadno vstřebatelná na papír, barvy jsou šetrné k pokožce, nezávadné, neobsahují žádná ředidla, rozpouštědla ani jiné nebezpečné látky. Velikost razítka 3 x 3 cm, kryté průhledným víčkem. Máme vyzkoušené a výsledek je úžasný.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?