Hledám inspiraci na svatební noviny !!

26. kvě 2023250

Ahoj holky, chtěla bych připravit svatební noviny, ale nevím, jak na to. Poradíte?
Aby to bylo i vtipný

• Taky se ted tim zabivam 🙂 jukni na googl a zadej svatebni noviny (obrazky) je toho tam vazne plno 😉
    @hanca1234

• @oleszka  Taky googlím..ale není nad to poradit se s někým zkušeným 🙂 Takže ty vymýšlíš taky, jo?
    Mě napadlo vložit tam i nějaký fotky a k tomu nějaký historky

• Dělám zrovna jedny kámošce. Je to docela náročné na čas a taky musíš umět trochu s různými programy.

• Sponzor fóra
  • @fatik  S programy pracovat neumím.. Spíš chci vytvořit něco originálního pro naše hosty. 🙂

• já jsem je dělala v obyčejném Wordu, jen jsem si z netu opsala různé články o svatbách, zvycích, svatební vtipy atd. přidala naše fotky, krátký životopis, a to je vše 🙂

• Můžu ti něco poslat... našla jsem na netu a upravila podle nás...

• Ahojky mohla bych poprosit i ja o inspiraci novin? Bramburka82...dekuji

• Příspěvek byl smazán adminem, neboť nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.

• My jsme měli 22 stran, trvalo mi to celý zásnubní rok je zhotovit! Takže moc ráda se podělím, aby to bylo užitku i dále - do sz mi můžete poslat mail, na který je můžu v pdf formátu zaslat. Přikládám obsah pro ukázku.
    Jen doporučuji tvořit přes MS Publisher nikoliv MS Word, kvůli tomu že se v něm rozhazuje grafika i obrázky, když chci někde něco měnit.

• @camperses  Ahojda, posles mi je prosim?🙂 a.spulkova@seznam.cz

• @anetka9  Máš je tam 😉

• @camperses  Ahoj, muzu poprosit i ja? Moc ddíky předem 😉 pavzal@seznam.cz

• @camperses  ahoj, poprosím taky o zaslání na blanicka17@centrum.cz, moc děkuju

• Ahoj, taky bych chtěla poprosit o poslání novin. Moc děkuju 🙂 puntikata123@seznam.cz

• Posílám 🙂 Holky ale, pište mi vaše osobní maily raději do soukromé zprávy 😉

• Sponzor fóra
  • Ahoj, holky s těma svatebníma novinama jste me navnadili, rada bych je take zkusila setavit. Mohla bych poprosit o zaslání Vašich novin na ivetasemorova@seznam.cz ? Moc děkuji

• @camperses  Ahoj take poprosím o zaslání předlohy. Budu moc ráda. Děkuji předem. necasovazfpa@seznam.cz

• @camperses  

zdravím vás, já taky bych mooc poprosila o zaslání předlohy. Jste moooc hodná a laskavá. Děkuji. sportovni903@centrum.cz

• @camperses  mohla bych take poprosit o predlohu? z.kanokova@gmail.com Dekuji moc 🙂

• Ahojte, poslala byste mi je taky některá? majenka.86@seznam.cz  děkuji 🙂

• @camperses  Ahoj, prosím pošleš mi na e-mail Tvoji prácičku? Anggis@seznam.cz
    děkuji moc!!

• @camperses  Dobrý den, mohla bych Vás poprosit zaslat Vaši ukázku novin na e-mail? Moc děkuji 🙂
    martinkakocmanova@seznam.cz

• písnu

• Ahoj, ja si nasla vzor na internetu, upravila jsem si noviny podle sveho, ve wordu vlozila fotky a noviny jsou na svete 😁

• @janasurmanova1  
    Budu Vám moc vděčná! 🙂

• @janasurmanova1   prosím můžete i mě 🙂

Přidej příspěvek

Nenašli jste co jste hledali?

Hledat pouze v názvech témat
    Doporučení dodavatelé
    Zazpívejte a zatancujte si s námi! Na zahradě, v příjemné hospůdce nebo na romantickém zámku. Stylové uskupení, housle, akordeon, kontrabas, kytara.
    Přirozené a spontánní svatební fotky, focení s úsměvem. Petra Rose fotí svatby přes 10 let. Vytvoří vám kouzelné fotky, které předá ve svatební knize.
    Fotografování svateb nejen po celé ČR.
    Články od našich partnerů
    Jak zařídit pokoj pro hosty
    Zlato jako oblíbený šperk
    Jak (ne)používat stativ
    Archiv článků od partnerů