Heĺium jako zábava pro hosty?

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych se poradit jestli zvažujete hélium nejen pro nafouknutí balónků, ale i pro pobavení hostů (například u čtení přáníček atd.). Jsem z ostravska, budu ráda za nějaké kontakty, nebo nějaké vaše zkušenosti. Volala jsem na firmu LINDE,má zastoupení po celé republice a bylo mi nabídnuto například sada 30- ti balónků včetně bomby za 999 kč. Jedná se ale o nějakou směsku na balónky z hélia ne pravé helium, které by stálo malá láhev 10litrů na 100 balónků za 7000 kč, což je ranec... Myslím, že jako zábava na svatbě by to mělo úspěch, ale tolik peněz se mi nechce dávat. DÍKY MOC ZA VAŠI ODPOVĚĎ
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.. pokud se nepletu, tak Linde prodává 20kg (27l) lahev (ta cca 1m vysoká a 30cm široká) kolem 3500 ... za 7tis je ta 2m vysoká.. :) .. ale třeba to je jinak.. je pravda, že Helium je teď nedostatkové zboží ... Každopádně sranda s tim být může, nicméně čtení přáníček podle mě "zabije" zábavu na svatbě... Hraji na svatbách už "nějaký pátek" .. a dělá se to čím dám méně z uvedeneého důvodu.... a např.únos nevěsty jsem vloni zažil 2x ... a z toho jednou 2 hodiny hosté seděli a čekali... :)
Odpovědět
Ale je to jen pro 28 balonků... http://www.airswimmers.cz/heliove-bom....
Odpovědět
http://www.rcobchod.cz/produkty/heliu...
Odpovědět
Profilova fotka
To je docela dobrý nápad...s tím je vždycky sranda :-)) děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
:-D tak hlavně opatrně, ono se tím dá i zabít, to by asi nebylo "srandovní" zpestření svatby.. Třeba napitého člověka bych k tomu vůbec nepouštěla :-D Ale taky mě to napadlo, podobná zábava.. ;-)
Odpovědět
Ahoj zkus balonky.cz maji tam fajn cenu, kdysi jsem objednávala.
Odpovědět
Taky nad tím přemýšlím a pátrala jsem po nějakých diskuzích. Je pravda, že pokud by člověk byl nějak nemocný, může ho to i zabít, ale asi je to jen zlomek případů, protože jsem našla snad jen jeden takový článek. Obecně bylo psané, že helium je neškodné, ale oficiálně ti nikdo nenapíše, že ho můžeš vdechovat. Prý se prodává i ústní helium, ale dost lidí na to nadávalo, protože to byly vyhozené peníze - nefungovalo to. Občas se dá sehnat i nevyužité (z oslavy kde zbylo) na aukru nebo mimibazaru za celkem slušný peníz. Pokud se pro helium nakonec rozhodnu, tak budu brát jen něco kolem té tisícovky, aby to vystačilo na čtení přáníček.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?