Fotobudka ANO či NE?

Ahoj všichni, ráda bych se zeptala, zda jste měli či uvažujete o fotobudce na svatbu? Nám s mužem to přijde jako strašná pecka, ale ráda se poptám někoho, kdo s tím už zkušenosti měl a případně i od jaké společnosti? My se těd chceme zúčastnit soutěže o fotobudku zdarma na www.fotodroid.com/soutez , tak snad to vyjde:)) Ještě bych se ráda zeptala na ceny, kolik jste platili či byste byli ochotní zaplatit? Díky moc!
Odpovědět
Ahoj,neuvažujeme o ní. Sice se tam ty lidi vyblbnou,ale zas na druhou stranu jí má teď skoro každý.. :)
Odpovědět
Svatební šaty má taky skoro každá co?:D Neuvažovala jste že půjdete v plesových k oltáři? :)) ... a ted vážně. Líbilo se nám, že si každý náš host odnese památku z našeho dne a přemýšlíme i o fotoknize, kam každý vlepí fotografii z fotobudky a napíše věnování:)
Odpovědět
Jako host bych tam nevlezla, pokud me k tomu zenich s nevestou nenuti s pistoli u hlavy, proc ne...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme ji měli :-) nenech si ji rozmluvit, nakonec se fotil každý (i babičky). Koupili jsme album a hosté nalepili fotku a napsali nám vzkaz. Na focení stáli hosté ve frontě :-) Je to celkem drahý špás, ale zábava pro hosty ;-) V albu mám pár fotek z budky, tak můžeš kouknout a uvidíš, že jsme se vážně bavili
Odpovědět
Za me ne, foceni s rekvizitami je pro me nuda (jak proces, tak vysledek).To bych radsi mela fotografa i na vecer, aby fotil momentky z oslavy. Ale jako zabava pro hosty me to nijak nezaujalo.
Odpovědět
@sanndra Od jaké společnosti si měla fotobudku na svatbě?:)
Odpovědět
@izzybickerstaff Kdyby fotograf fotil a rovnou se to tisklo? Taky jsem o tom už slyšela:)
Odpovědět
Ahoj všichni, někdo ještě nějaké názory/zkušenosti?:)
Odpovědět
@katabraunova Jako sorry, ale moc se nediv, ze se nikdo nezene se svym nazorem, kdyz je sarkasticky sejmes (viz tvoje reakce na veru2016 napriklad). Mne osobne (jako svatebnimu hostovi) se to zda taky jako blbost a svoje misto ve fotobudce bych s nadsenim prenechala ostatnim. :-N
Odpovědět
@katabraunova tak to promiň, ale pokud nechceš znát důvody NE,tak se na ně neptej.. Jestli ho chceš, tak co řešíš.
Odpovědět
@zanett @veru2016 Omlouvám se, nebylo to myšlené nijak zle. Děkuji za názory:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dle mého názoru je fotobudka skvělý nápad, kamarádka byla na svatbě, kde jí měli a říkala, že supr, taky by se mí líbila, ale my jí mít nebudeme protože nemáme na ní místo (hostinu a párty budeme mít v prostorách, které nejsou zrovna velké, ale jsou mojí tety a strejdy, takže zdarma) a určitě bych musela hledat v rozpočtu, protože je cennově ve vyšší kategorii :-D Ale kdybych nemusela řešit peníze, tak si jí pořídím...
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj fotobudku jsme nemeli ale svatební fotostrom doslova strom, ptákoviny na hlavu a pujceny polaroid a mam z toho asi 80 super fotek
Odpovědět
Profilova fotka
My ji nechceme. Focení s rekvizitami mi nepřijde zábavne ani jako mila památka :-) Zkrátka tento druh zábavy jde uplne mimo nás. Ale každopádně je to trend a spoustu lidi to nejspíš baví, tak pokud se vám to líbi, nevahejte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my ji mit budeme. Nejde ani tak o foceni s rekvizitami, ale spis o zabavu a pamatku. Hoste si fotografii odnesou a my si z nich udelame album. Prijde mi to lepsi, nez aby mezi hosty pobihal fotograf a nutil je k umevu anebo zachytaval vice ci mene trapne momentky. Fotobudka je legrace, vetsinu lidi to strhne a bavi je to.
Odpovědět
Profilova fotka
@pavzal fotobudka neznamena rekvizity, mne to prijde lepsi, nez aby mezi hosty pobihal fotograf (ten ma za ukol oficialni foceni) nebo se lide spolu fotili na iPhony.
Odpovědět
Profilova fotka
@evmino jak jsem psala, je to věc názoru. Mně rozhodne víc vyhovuje fotograf, ktery zachyti momentky, atmosferu a příběh. ...tohle považuji za památku, ne strojene fotky před objektivem, ať s rekvizitami nebo bez :-)
Odpovědět
@pavzal souhlasím, taky mi je příjemnější reportážní styl než strojene nesouvisející fotky. Nikomu to neberu, každého věc. A navíc, u nás fotograf zachytil krásné okamžiky, žádné trapné momenty ani nikoho nenutil do falešných úsměvů, ale to už je pak taky o výběru fotografa :-)
Odpovědět
Zda fotobudka ano či ne je vyloženě na vkusu Tvém a snoubencově a na tom, jak znáte své hosty. Já za sebe na svatbě fotobudku mít nebudu, radši mám momentky focené fotografem (kdy leckdy ani nikdo neví, že je někdo fotí), než stylizaci ve fotobudce........ Ale každý to může mít jinak :) Jinak před cca 12 lety sjem byla na svatbě, kde byly různě po stolech položené fotoaparáty na ejdno použití -hosté tak udělali spoustu zajímavých momentek :) Je to taky řešení ;) Jinak správný fotograf nezachytí momentky trapné, ale takové, které mají duši a emoce. zaznamená nenápadně okamžiky, které jsou důležité (například dojetí babiček, pýchu otce, lásku novomanželů atd.). Budu mít na svatbě ještě své staré prarodiče a moc dobře vím, že už s nimi třeba moc času strávit nemusím, že zítra, za týden, za měsíc může být vše jinak. A vím, že oni do žádných stylizovaných fotografiínepůjdou (mimo oficiální focení skupinek po obřadě), takže spoléhám na fotografa, že je nenápadně a přirozeně zachytí tak, jak je mám ráda a jak si je chci vždy pamatovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?