Dočasné tetování na svatební veselce

Měli jste někdo na svatební veselce stolek s dočasným tetováním? Pokud ano - mělo to úspěch? Mě se ten nápad líbí, myslím, že by se mohlo líbit i ostatním, ale jsem už z těch příprav krapet mimo, tak nevím, jestli to není subjektivní ;) Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud bych sama normální tetování neměla, nevím, proč bych si dávala nálepku ze žvýkačky - na svatbě jsem to chtěla být já, taková, jaká jsem, ne jaká nejsem...
Odpovědět
@modrytulipan My jsme měli a mělo to obrovský úspěch. Ale je pravda, že já sama mám 5 tetování a volila jsem tuhle zábavu i proto, že je mi celkově tetování blízké :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@modrytulipan Ono sedět u počítače a něco si jen představovat je jedna věc a druhá být v konkrétní situaci, v náladě, s nějakým alkoholem a chutí se bavit. Už jsme zažili takovou spoustu různých blbostí, co si někdo vymyslel a k čemu se strhli svatebčané, že něco odsuzovat nemá smysl. Prostě to udělejte a na místě se uvidí. Lidi v náladě jsou pro srandu schopný zkoušet ledacos a vyzdobit se pro srandu dočasným tetováním - proč ne? Za střízliva si taky nikdo nekope s nafouknutým balonkem, ale na svatbě v kroužku při tanci? Nebo stačilo rozdávat svítící náramky - chtěly to i babičky! A to nemluvím o tom, že se na jedné svatbě večer všechny "holky" vyzdobily kočičím namalovaným nosem a vousy! Znáte své hosty a rodinu, pokud jsou veselí a hraví, klidně do toho jděte.
Odpovědět
@nowcanada No já nemám žádné, moji hosté pár jo, ale tak jsem si říkala, že by to mohlo být dobrý :) A kde jste kupovali?
Odpovědět
@modrytulipan Já na ebay, vyjde to tam o dost levněji :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
@nowcanada mohla bych vás poprosit o odkaz těch tetovaček? 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@modrytulipan Zažila jsem na svatbě a různých oslavách a mělo to úspěch i u dětí i u dospělých.
Odpovědět
Máte některá tip na takové svatební tetovačky, kde objednat? 🙂 Máte zkušenost? Myslím si, že by to zabavilo i děti na svatbě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?