Den před svatbou

Profilova fotka
Ahoj holky,je nějaký pravidlo,kde má spát nevěsta večer před svatebním dnem? U rodičů?
Odpovědět
Profilova fotka
@anetinka77 no nevím, jak u ostatních děvčat, ale den před svatbou budu u rodičů a přítel mě uvidí až den svatby, až si pro mě k nim přijede:-). Myslím, že je to pěkné, když tě vidí až druhý den, kdy jsi načančaná a v plné kráse, že mu ubyde ten stres okolo toho, jak ty ráno blázníš:-)
Odpovědět
jojo, taky by se mi to líbilo, ale v vzhledem k tomu, že máme rodinný dům v přestavbě, tak já budu u "nás" doma... :-( ale taky by se mi to líbilo.
Odpovědět
Ja budu u svedkyne, dame si vino, pokecame.. :).. u nas zase bude zenichuv svedek :)... a sraz s zenichem druhy den u oltare ;)
Odpovědět
Profilova fotka
my to udělali tak, že můj zůstal u nás doma a já byla v hotelu a bylo to skvělé pro oba - oba jsme spali dohromady se svými svědky a viděli se až v obřadní síni a ten pocit přeji každému! s manželem jsme se shodli, že jsme to krásně vymysleli a neměnili bychom ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já spím u nas v bytě, společně s asi 6 ti holkama a P. u rodičů :) Uvidíme se až u oltáře.
Odpovědět
Profilova fotka
My spali den pred svatbou uz v hotelu spolecne se svedky, rano jsme se sesli u snidane a z ni si kazdy svedek odvedl toho sveho na pripravu :-) bylo to fajn a vubec nicemu nevadilo, ze jsme se rano videli, po tech letech co spolu bydlime by mi prislo i divne stravit posledni "svobodnou" noc sama v posteli
Odpovědět
Spali jsme spolu na penzionu, ale než jsem se vrátila od kadeřnice, ženich přešel do nedaleké restaurace, kde byl sraz hostů, takže mě stejně viděl až "hotovou". A jsem moc ráda, že jsme si tu chvíli, kdy mě přišel vyzvednout, užili sami dva v soukromí :-)
Odpovědět
ja spim se svedkyni u nasich a zenich si pro me prijede rano se vsemi :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme spát společně na statku, kam přijedeme už v pátek. Máma mi sice tvrdí, že budeme spát každý jinde, ale nebudeme. S ním se mi spí mnohem lépe než samotné a líbí se mi ta představa, že se probudíme a řekneme si: dneska se bereme. :-) @anetinka77
Odpovědět
Taky budeme spát společně, protože svatba je na statku a my tam dorazíme už v pátek....
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda nevím, jak jsou ty tradice... Ale mám to vymyšlené tak, že já budu u nás doma se svědkyní a kamarádkama, a snoubenec u rodičů - uvidíme se až při obřadu a nejvíc se těším na jeho výraz :)
Odpovědět
My budeme spolu, já se jinak moc nevyspím. Ráno mě odveze ke kadeřnici a pak se uvidíme až u obřadu
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dík za názory,holky,u nás to bude z praktických důvodu asi ttaky poslední svobodná,ale společná noc,protože kadeřnice nejezdí doomu a budu tam muset dorazit už na půl7 a ona je ve stejném městě a u rodičů bych musela vstávat min v půl 6!!
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme spat normalne spolu doma protoze ja bez jeho prituleni proste neusnu a dcerce budou tu dobu dva takze budem spolu vsixni :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
my také budeme v penzionu,ale asi budu chtít,aby svědkyně přijela den opřed svatbou,tak budeme spát spolu a ženich sám...
Odpovědět
@anetinka77 já jsem spala den před svatbou u nás doma, u rodičů bylo moc lidí a doma jsem aspoň mohla ubytovat pár kamarádů, co se druhý den přesunuli do penzionu zato manžel podle tchánů "musel" spát doma u rodičů a nechal se nakonec překecat/donutit (že je to 80km daleko nikomu krom manžela nevadilo) ráno od nich vyjížděla troubící kolona skrze všechny letní uzavírky, ve které byli v půlce cesty všichni řidiči unavení a všichni neřidiči ožralí :-)
Odpovědět
Máme v plánu společnou noc u nás doma, bez něj se mi prostě nedaří dobře vyspat a být vyspalá "do růžova" v tento den je pro mě velmi žádoucí ;) naši a kamarádka, co musí 170 km busem dorazí už v pátek, aby stihli obřad a budou to u nás korigovat ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši přijeli z druhého konce republiky už dva dny před svatbou, noc před svatbou spal manžel u svých rodičů a já s našima v našem bytě :-)
Odpovědět
Budeme každý u svých rodičů, přítel mě uvidí až v kostele u oltáře. U nás v bytě budou ubytovaní příbuzní, kteří to mají ze všech hostů nejdál.
Odpovědět
Profilova fotka
Na místo dorazíme už v pátek. takže nás čeká společná noc v penzionu ráno snídaně a po snídani se rozejdeme každý do svého pokoje k přípravám. Přítel mě pak uvidí až u obřadu. Taky se mi stává, že když spím sama tak se nevyspím
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?