Děkování za výchovu - jak, aby to nebyl kýč?

Jak jste děkovali rodičům za výchovu? Je to tradice a asi by to mělo být, řekla bych, že rodiče ženicha to očekávají, naši by to i oželeli...Poradíte, jak jste to provedli? :-) Žádný dort "za syna, za dceru" ani dárečky dávat nebudeme, jsme vyloženě prakticky založení. Mamky dostanou kytice, jinak mě nenapadá, co by se dalo tatínkům dát, takové ty předměty "jsi nejlepší táta, budu navždy tvá dcera..." to se mi nelíbí, připadá mi to jako kýč který "musí" dojmout. Co se u toho rodičům říká a jak to probíhá? Byla jsem na hodně svatbách, ale u tohoto zvyku nikdy.
Odpovědět
@kocisko Společná večeře den před svatbou a pak snídaně v den D, byla tam pouze nejbližší rodina (rodiče, prarodiče, sourozenci a svědci) =) nechtěli jsme jim dávat dárky a dorty, ale spíš jim od srdce poděkovat, takže jsme oba s manželem poděkovali našim rodičům za výchovu a za všechno, co pro nás kdy dělali, řekli jsme jim jak moc pro nás znamenají, jak je máme rádi...já poděkovala i jeho rodičům, on poděkoval mým...bylo to krásné, rodinné a upřímné =) a nestálo to nic ;) on ten čas, který lidem věnujete, je stejně nejkrásnější..
Odpovědět
@alassia Hezká myšlenka, ale večeři den předem nestihneme. Snídani asi taky ne, budu se chystat, když rodiče dorazí. Upřímné a krátké poděkování je nejlepší, ale nevím, jestli to taťka nebude považovat za odbyté ..nevím moc, co bych řekla..nějaký nápad? :-)
Odpovědět
@kocisko Co říct musíte vědět vy sami, jsou to vaši rodiče a vy musíte nejlépe vědět, za co jim děkujete;) Pokud si myslíš, že by to považovali za odfláknuté, tak jim můžete dát něco na památku, ale ono je hrozně těžké vymyslet něco pro neznámé lidi (pro mně neznámé, ty víš líp =) ) sama bych našim dala třeba album s nejhezčíma fotkama s dětství, které pro mně něco znamenají, ke každému zážitku s nimi bych tam něco napsala =) dort se sní, kýčovité dary dají do sklepa...ale na album s fotkama se každý rád podívá =) ale je to na vás =)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?