Dávají si manželé na svatební hostině navzájem dárky?

Ahoj nevěsty, tak mám zase o postřeh navíc. Kamarádka mi právě popisovala průběh svatby, které se zúčastnila a přišla s následujícím: když účastníci svatby dojedli polévku a byla chvilka, kdy čekali na hlavní chod, ženich se postavil, vytáhl krabičku a své teď už manželce daroval zlatý řetízek s přívěskem. Jako dárek ke svatbě. Ona s tím musela počítat, protože mu také něco dala. Co si o tom myslíte? Budete dávat dárek? Je to zajímavé (taky by se mi líbilo dostat řetízek :-D ), ale představa, že budu něco vymýšlet není nic moc :-( úplně mi stačí narozeniny a vánoce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme si dali taky dárečky, ale doma v soukromí. Určitě to tradice není, ale je to hezký...dát dárek k tomu našemu dnu... H.
Odpovědět
J8 jsem taky o tom přemýšlela, ale skoromanžel se na to tváří prapodivně. Jako nápad se mu to líbí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jéé, tak o tom nic nevím, u nás to je tak, že když si přijede ženich pro nevěstu domů, tak si ji musí vykoupit dárečkem, nejlépe šperkem a já mu za to dám kapesníček.
Odpovědět
kokojitko, u nás je to stejné... jako nápad se mu to líbí, ale realizace už je horší :-S :-D
Odpovědět
Tak, děvčata, musím říct, že když jsem včera zakládala toto téma, tak jsem netušila, že dárek dostanu ještě ten den :-D Odpoledne jsme byli vyzvedávat prstýnky a jak tak čekáme, až zakázku přinesou, tak jsem prohlížela náušnice a jen tak o jedněch prohodila: "jé, ty jsou ale krásný"... čehož se hned chytla paní, co obsluhovala a říkala "no, viďte že jo, mně se taky móóc líbí"... a hned mi je vytáhla a div nepověsila na ucho... a po chvíli miláček říká: "jestli se ti líbí, tak já ti je koupím"... a odešli jsme s prstýnkama i s náušnicema... ;-) to se nám ta svatba prodraží :-D :-D
Odpovědět
Tato debata tady už proběhla a nakonec byla plná příspěvků typu - já ženichovi košili, boty, kravatu..., on mně kytku, zásnubní prstýnek... Jen občas se objevilo, něco speciálního - romantický víkend po svatbě, veterán pro ženicha jako překvapení. Ruku na srdce, košili si ženich stejně musí koupit. A že by chlapovi udělaly radost nové boty, které stejně potřebuje... Já jsem taky dlouho přemýšlela, co dát manželovi za svatební dar. Chtěla jsem ale něco, co nebude čekat a už jsem byla zoufalá, že jsem na nic nemohla přijít. Nakonec jsem si nechala vyfotografovat akty, nechala si z nich udělat na míru album a dala to manželovi v neděli ráno po svatební noci. Tak překvapeného a dojatého jsem ho ještě neviděla. Moc se mu to líbilo. Já jsem dostala šperkovnici, po které jsem dlouho toužila a v ní poukaz na svatební cestu dle vlastního výběru :-D
Odpovědět
Teda kate, to je super :-) Já taky marně přemýšlím, co by udělalo radost, ale nemám tolik odvahy jako Ty :-D
Odpovědět
hmmm akty to je hezké, ale mě by to doma asi neprošlo ale jinak je to hezký nápad a hodně odvážný
Odpovědět
Já měl av plánu nechat udělat svatební skleničky a že bych je dala ráno ženichovi. Ale teď měsíc před svatbou je docela dost vydání, takže z toho asi nic nebude a dárečky pro hosty jsem taky už upustila. Možná se to ještě změní, ale teď mám období, že už je všechno připraveno a zařízeno, tak proč přemýšlet o dalších dárcích? No nevím, třeba mě zase políbí můza a zase začnu vymýšlet dárečky. Ale to album, to je docela odvaz :-D
Odpovědět
No odvážné to bylo, v ateliéru mě těsně před focením odvaha přešla, ale ve finále to bylo fajn. Ale abych to uvedla na pravou míru. Není to nic vulgárního, jsou to umělecké fotky. Důležitá je na nich hra světla a stínu, silueta... Je to z úplně jiného soudku než fotky v erotických časopisech, takže jsem to ukázala i rodičům a byli nadšení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to nás ani nenapadlo,tedy mě určitě ne ,že to budou fotky alá Pergnerová...Akty jsou moc krásné a ty vlastní asi nejkrásnější...,viď Pro spokojený život by měli viset v každé ložnici myslím,že to je podle učení FENG-SU-I
Odpovědět
Ahoj holky. Já jsem to vyřešila hned když jsem byla požádaná o ruku a zajednali jsme si termín svatby. Objednala jsem si svatební skleničky a už jsou doma. Můj nastávající řekl, že má pro mě taky překvapení, ale dáme si ho až doma po svatbě. Jinak dárečky hostům dávat nebudeme.
Odpovědět
Článek se načítá
Kate, taky bych svému skoromanžílkovi dala takový dárek. Podle čeho sis vybírala ateliér, v kterém ses nechala vyfotit? Nemáš nějaký typ, kde pořídit takový fotečky v Praze. Dík za odpověď :-o
Odpovědět
Profilova fotka
kate, jen ti chci napsat, žes mě inspirovala,,,kámoška mi už shání nějakou šikovnou fotografku, protože před chlapem bych se nesvlíkla..leda tak ve tmě, když jsem se byla koupat v přehradě...to bylo bájo.... :-D ..takže díky za tip, třeba způsobíš národní revoluci, a holky zahrnou ateliéry se stejným požadavkem----- ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, jsem ráda, že jsem Vám dodala odvahy. Fotila mě fotografka, co nám fotila fotky na oznámení i na svatbu. Má tyto internetové stránky w.renataphoto.com., tak tam mrkněte. Focení není žádný med, a když nenajdete fotografku, klidně běžte i k fotografovi, je to absolutně neerotická záležitost. Nejhorší je se vysvléct, pak už je to o práci fotografa a ani Vám to nepřijde. Aby byly fotky hezké, bude Vás pořád upravovat a říkat bradu nahoru, rameno dolů, přivřít oči, zase rameno dolů... Bude se na Vás dívat tak, aby celý výsledek byl pak hezký a určitě nebude zkoumat Vaše nahé tělo. Vyfocení 2 filmů trvalo 2 hodiny! Modelkám nezávidím, je to fakt dřina. Jen drobná rada, doporučuji před tím zajít ke kadeřnici a na fotomake-up. Ale to Vám asi fotograf sám řekne. Zrzkoooo v Praze fotografy neznám, fotila jsem se ve Zlíně.
Odpovědět
Kate, díky za odpověď. Já jsem včera prohlížela internet, ale bohužel jsem žádného fotografa-fotografku nesehnala, i když by to v Praze neměl být problém, tak budu hledat dál. No, já se straaaašně nerada fotím, ale co bych pro svého miláčka neudělala, že :-) . Vím, že by mu takové fotky udělali radost a jako svat. dárek se mi to zdá geniální.
Odpovědět
Zrzko, jestli chceš, doporučím Ti šikovného pražského fotografa, je to teda kluk, ale přítel mojí kamarádky a fotí moc hezky. Dám Ti kontakt na jeho webové stránky (doufám že si vzpomenu:-)) a písnu Ti ho do IP, ju?
Odpovědět
Profilova fotka
Zrzko, prvě tím asi překvapíš miláčka nejvíc - když se tak nerada fotíš. :-D A s tím fotografem - chlapem...určitě budete překvapené, jak opravdu o nic nejde. Já jsem takhle začala chodit v zimě do sauny s naším klubem - skoro samí chlapi a to byla tréma. Hlavně, že to jsou známí, kamarádi....A vůbec nic se neřešilo. V podstatě, jakoby se nechumelilo. Ani jedna pubertální narážka....a to byste je měly slyšet v civilu, vysmívají se sami sobě navzájem každou chvíli....Takže fotograf bude úúúúplně v poho. ;-)
Odpovědět
Vanilko, to bys byla moc hodna. Urcite radeji pujdu k nekomu, o kterem dostanu nejake reference. Mam takovy blby pocit jit k nekomu pres internet. Preci jen v dnesni dobe clovek nevi....Prosim, nezapomen, fakt by mi to dost helplo ;-)
Odpovědět
Už ho tam máš, Zrzko asi půl hodiny:-) Nedorazil?
Odpovědět
vanilko, dorazil, dík, má fakt super fotky, něco podobného by se mi líbilo. Už jsem tam vyplnila dotazník, tak uvidíme, až se mi ozve :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kate, mohu se zcela nevhodně zeptat na kolik tě ty fotky vyšly? Inspirovala jsi mě a mám vyhlédnuté nádherné album - jenže dost drahé. Tak jestli ten součet nebude přemrštěný. Zas tak moc si vyhazovat z kopejtka nemůžu. ;-) Jooo, a jak dlouho tak trvá objednání, vyvolání a dodání? Potřebuju do té doby ještě zhubnout. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vanilka: docela jsi mě tu navnadila, žo mi přítel koukal, můžu tě taky poprosit o tu adresu tvého kamaráda?
Odpovědět
Miki, taky Ti ji pošlu, já ho osobně neznám, jak říkám, je to jen přítel mojí kamarádky, tak se na mně prosím neodvolávejte:-) Myslím jako osobně, protože on by žádnou takovou jako jsem já neznal:-D Ale vím že fotí hezky, Romča nám sem tam pošle nějakou fotku a je šikovný.
Odpovědět
Ahoj Holky, já jsem mě a příteli jako dárek objednala předsvatební noc (týden před svatbou) v Hotelu Sen ve svatebním apartmá ve věži. Jsem zvědavá jak se mu to bude líbit. Je to celkem drahé, takže to bude dárek pro oba a každý dáme půlku, jen on to bude vědět až tam přijedeme.
Odpovědět
no já jsem chtěla dát jako dárek skleničky na přípitek, jenže jsme tento týden byly na dovolený a narazili na krámek se sklem... no a líbili se nám tam jedny skleničky, tak jsme si je koupili. žádné překvápko nebude :-( neva, musím vymyslet něco jiného, čím bych ho překvapila ;-) ten nápad s těma fotkama fakt není špatný, jenže už asi nemám dostatek času
Odpovědět
Ahoj ! to album je výborný nápad, ale vdávám se už za necelé dva týdny ... jak dlouho ti trvala příprava takového alba?
Odpovědět
Dívala jsem se na internet ta paní ze Zlína fotí úplně skvěle, jenže to je trošku z ruky. Potřebovala bych to třeba Ostrava a blízké okolí. Našla jsem jednu paní fotografku v Ostravě Porubě, která má v nabídce, že fotí i akty. Jenže mi chybí trošku čas a hlavně odvaha. Nechtěl by se někdo přidat a jít se mnou (aspoň podívat) ve dvou se ta odvaha násobí.
Odpovědět
Ahoj liciie, já jsem na to nespěchala, takže 3 týdny. Ale myslím, že se to dá do 5 dnů pořídit, vše záleží na fotografovi. Ale myslím, že je to pro fotografa dobrá reklama i dobrý obchod, tak by Ti měl vyjít vstříc.
Odpovědět
díky, Kate, ale přeci jen nevím, jestli najdu dost odvahy, nemám postavu super modelky (kolem 68Kg). Umí to vyfotit tak, že bych vypadala dobře i já? A brala sis s sebou nějaké oblečení - šátek .. cokoli .. ?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?