Co se dělá na svatební hostině pro pobavení hostů?

Profilova fotka
Znáte nějaké hry nebo zvyky, co se dělají během hostiny?
Odpovědět
Šmarjápano, já bych to zakázala. Ale to jsi asi nechtěla slyšet :) Já jen, že je to pro mě na každé svatbě utpení, provlíkat vejce nohavicema, přebalovat panenky, tančit s balonky, ohmatávat nohy... No nic pro mě. Neboj, určitě ti někdo poradí :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kelisova Mluvíš mi z duše, z toho by mě asi taky trefil šlak. :-D My prostě necháme hosty, ať se baví, jak umí. Budeme kecat, jíst, pít......tenhle program ještě nikdy nezklamal :-D
Odpovědět
Na svatbě sestry na podobné hry nakonec došlo úplně spontánně a lidi se fakt bavily.Proto bych je neodsuzovala tak šmahem.I dospělí si můžou hrát. Ale mělo by to vyplynout ze situace a hlavně nálady. My jsme je u sestry dopředu připravené neměli, ale náš muzikant se zkušenostma s mnoha svatbama je sám od sebe zařadil když usoudil, že ta nálada na ně je.Sám nám pak říkal, že na některé svatbě je nezařadí vůbec, že se to nedá vnucovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@redenka55 Já to třeba neodsuzuju vůbec, jen já osobně takový typ zábavy opravdu nemám ráda a naši hosté taky nejsou zrovna typy na takovou zábavu :-) . Každému podle jeho gusta. Jen se upřímně zhrozím, když si něco takového představím na své svatbě. My ale nebudeme zrovna asi moc tradiční svatba :-)
Odpovědět
Pro některé svatby se to nehodí, jinam ano. Proto je fajn jak jsme to měli my , že to organizoval člověk, který věděl jestli se ty hry hodí použít nebo ne. Taky bych před tím nikdy neřekla, že u toho může být taková sranda. .
Odpovědět
Profilova fotka
@redenka55 To jo, to je dobré někoho takového se zdravým úsudkem mít. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vankovsti nějakou inspiraci lze načerpat tady http://www.beremese.cz/diskuse/tema/z... . Já jsem tam zábavu na naší svatbě sepsala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?