Co po obědě do večerního večírku?!?

Poradte nebo napište zkušenosti , co delat po obědě .... Byla jsem letos na 2. svatbách a vždy po obědě stejný scénář. Všichni seděli a byli v totálním útlumu .. Az večer,kdy se dorazí přátelé a lide se trochu podliji , tak začíná zábava . Co myslite ?!
Odpovědět
Profilova fotka
@marie08 za mě - pozdní obřad, žádný oběd a rovnou raut nebo grilování. Mě totiž ty svatby začínající dopoledne strašně unudí...to je obřad, pak teda oběd, kafe, focení, pak nuda a nuda (nebo rádoby vtipné hry, to je možná skoro horší než ta nuda), a až okolo 7 večer se začne něco dít. Takže my jsme měli obřad v 15.00, ten trval hodinku, pak byly přípitky, raut, focení a rovnou večerní zábava
Odpovědět
Souhlas, my to měli dost podobně - oběd jsme sice měli, ale z podobného důvodu jsme obřad načasovali až na 14:00.
Odpovědět
Souhlasím, udělat obřad spíš odpoledne - my máme ve 14:00, pak bude od 15:00 pozdní oběd, chvilku klídek u dortu a video a pak už bude následovat první tanec a začátek zábavy. A mezi 19-20:00 bude raut a naše manželské focení..
Odpovědět
My chceme obřad taky později, ale bohužel bude muset být už asi ve 13:00 nebo 13:30. Nicméně oběd nebude a rovnou bude party se všemi. I kvůli tomu, že se asi bude muset končit dřív.
Odpovědět
Ahoj, my jsme meli celkem plny program a spousta lidi si to pochvalovala, ze se porad delo a ze to spise nestihali...a hlavne, ze nebyla zadna velka hlucha mista pro nudu...Nikdy se asi uplne vsem 100% nezavdecis, protoze nekdo ma radeji volnejsi tempo a nekdo chce mit jednu akci za druhou... My meli: 10:00-11:15 welcome drink a maly raut na uvitani, pak spolecny odjezd na zamek 12:00-15:00 obrad, foceni, prohlidka zamku, odjezd na obed 15:00-17:00 obed, svatebni dort, rozdani svatebnich novin 17:00 - 18:00 vypousteni balonku (kazdy si nafouknul svuj balonek heliem a napsal na listek vzkaz, co preje novomanzelum); jedna hra pro novomanzele od kamaradu manzela Na 17:00 hod prisel karikaturista, takze mohl malovat uz prvni hosty; nekteri hoste se v teto dobe sli prevleknout na pokoj a osprchovat - meli jsme skoro 35 stupnu... 18:00 hod. - prvni novomanzelsky tanec 18:30 - 19:00 live cooking - kucharska show a otevreni rautu 20:00 hod.- hazeni kyticky a podvazku 21:45 ohnostroj 22:30 tombola a pak uz jen tanec a tanec :o) 02:00 konec
Odpovědět
Když čtu příspěvek od chakky, napadá mě, že taky hodně záleži na složení hostů...někdo má rád organizovanou zábavu a hry, v našem případě by nám při vyhlášení podobné kratochvíle nejspíš většina svatebčanů utekla.
Odpovědět
Profilova fotka
Byli jme na svatbě budoucího švagra teď v sobotu a bylo to zhruba následovně: 12.00 obřad a cca půl hodiny focení na místě přejezd na hostinu 13.30 oběd asi v 15 začala hrát kapela, což dost pomohlo k rozproudění zábavy, tancovalo se, zpívalo, mezitím ženich s nevěstou fotili a začalo grilování masa 17.00 první tanec novomanželů 18.00 tombola Bylo hodně hostů s dětmi, takže okolo sedmé začali odjíždět. Zbytek tancoval, povídalo se, ...taková svatba dost v poklidu řekla bych :) Ženich s nevěstou odjeli cca v 23, někdo pařil dál. Tím, že se končilo takhle brzy, tak byla hodina obřadu optimální :)
Odpovědět
to je těžký...ikdyž bude scénář jasný, někteří se prostě bavit neumí a nebudou, soutěže nepochopí, nebudou se chtít účastnit, také záleží na počasí - jak je vedro, tak jsou lidi přichcíplí.....My měli novomanželský tanec, házení kytkou, házení podvazkem, promítání fotek z dětství, svatební tombolu, poznávání nohou, rozbalování darů, někdo čte přáníčka a také jsme se snažili nechat svatebčanům volnou zábavu, aby se třeba prošli po vsi, kde se svatební párty konala a aby se seznámili
Odpovědět
@kockamita ještě jsem zapomněla na " obřadní" krájení dortu a novomanželský kvíz
Odpovědět
@urtica přesně tak, já patřím spíš k těm lidem, co mají rádi klid, s plným žaludkem se mi chce jenom sedět, rozjímat a vykládat si (hodně lidí tomu říká nuda) a organizovaným hrám se vyloženě vyhýbám, na vlastní svatbě je nechci, hosté se budou muset spokojit s dobrým jídlem, pitím, muzikou a snad si ve společnosti asi 90 lidí vyberou ty své i tak si myslím, že to rychle uteče, protože obřad bude až ve 14:00
Odpovědět
Ano, je to tak - zalezi hodne na slozeni svatebcanu - na jejich veku a zalozeni. My meli cesko-nemeckou svatbu a Nemci maji radi organizovanou zabavu, takze jsme to museli na nemecke pomery dost okrouhat - na ceske pomery se to muze nekomu zdat, ze toho bylo az moc...Kazdopadne mi hodne ceskych hostu potvrdilo, ze to bylo super, ze byla tak "pestrobarevna" nabidka programu a kdo chtel, tak se zucastnil a kdo ne, tak si povidal jen u stolu. Jen pro ceskou svatbu bych tolik programu nedavala, preci jenom nam staci dobre jidlo, dobra hudba a fajn lide okolo ;-) Kazdy narod je pak ale trosku jiny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?