Čím zabavit hosty

Profilova fotka
Ahoj holky, lámu si hlavu s tím, jak zabavit hosty, když se budeme fotit... Prosím poraďte :)
Odpovědět
Profilova fotka
Něco podobného jsme taky řešili. Udělali jsme prezentaci fotek s písničkou. A pak jsme promítali filmy od pixaru. Ty byly fakt úžasné, protože zabaví děti a i pro dospělé jsou zajímavé :o) Posílám na ukázku For the birds https://www.youtube.com/watch?v=lZSuy... Taky by se mohly udělat nějaké společenské hry.
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, to je super ... Jen zatím nevím jaké budeme mít možnosti.. Jestli bude možnost takové prezentace Každopádně děkuju za inspiraci. Pamatuju si, že snad na veškerých svatbách, co jsem navštívila, nebyla vyřešená zábava.. Člověk tam pak stojí a čeká .. To je o ničem. Měl by to být zážitek, sranda
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší by bylo najmout agenturu - ta s tím poradí i zorganizuje a připraví vše potřebné. Několik typů na "hry" a tradice najdete na našich stránkách, v sekci "SVATBY"
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na místě. My se bereme na hradě a jsme domluveni, že po společné fotce půjdou všichni hosté na prohlídku - okruh na 35 min. To vydrží i děti - jde se jen do vybraných pokojů jako herny, vyhlídka apod. A my budeme mít čas na hezké foto bez znuděných přihlížejících.
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít karaoke, tombolu, židlový tanec, poznání zadku ženicha, poznání nohy nevěsty, fotbalový zápas ptz. se bereme na fotbalovém hřišti :-) a ještě určo něco vymyslíme
Odpovědět
Co jim rozdat svatební noviny? (pokud je teda budete mít) Pokud je uděláte včetně menu, programu apod, tak si myslím, že jim to dá nějaký čas je přelouskat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za tipy.. Nad novinami jsem zatím neuvažovala. Tombolu a další blbůstky plánujeme až na dýl.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud chce spojit příjemné (zábavné) s užitečným, mohu Vám doporučit fotokoutek. Hosté se zabaví, užijí spoustu legrace s rekvizitami a ještě si fotky odnesou vytisknuté (případně Vám je nalepí do svatebního alba se vzkazem). V případě zájmu najdete více informací u mě na profilu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?