Čím posypat novomanžele při východu z radnice?

Potřebovala bych poradit. vdávám se 8.6. a obřad máme v klášteře, pní na matirce zakázala sypat na novomanžela rýži, protžoe prý holubi pokadí vždy celý kláštěr :) chtěla bych do svatebních kornoutků dát pro hosty něco jinýho, ale nevim co a kde to koupit, poradíte?? ?děkuji moc
Odpovědět
A co třeba nějaký lupeny kytek nebo konfety?
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsme to měli zakázané, cokoliv. Tak jsme měli bublinky z bublifuku a bylo to krásné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tam bude asi zakazany vsechno, co se musi uklizet ne? Co treba bublifuky, ty nedelaji bordel.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak treba u nas v kostele jsou zakazane i okvetni listky nebo konfety, protoze se to spatne uklizi... okvetni listky se navic rychle rozslapou a dalsi nevesta ma pak treba vlecku hned spinavou od predchozich kvetin.. my meli bublifuky a vypadalo to moc hezky, dokonce i u starsich generaci to melo uspech a vsichni foukali jak male deti :-D ale je potreba vzit ty svatebni, normalni by mohli znicit saty..
Odpovědět
Profilova fotka
my muzeme mit jenom konfety, ty dlouhe, ty se dobre uklizi, jinak ryzi a takove male veci mit nemuzeme kvuli uklidu a holubum.
Odpovědět
Jeeje, máme podobný problém a bublifuky nás tedy nenapadly... Ale zní to jako dobrý nápad. Zatím mě napadly spíš takové blbůstky jako místo něčeho na házení dát hostům do rukou řehtačky, činelky, bubínky... - a místo trochy čurbesu udělat aspoň randál. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus bublifuky http://www.svatebniatelier.cz/pro-hos... bylo mi řečeno, že tyto nedělají fleky na šatech, taky si je budeme kupovat :)
Odpovědět
Máme umělé okvětní lístky růží a i si je po nás uklidí, když už jim za ten obřad platíme :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?