Balonky s heliem - ano či ne? kde sehnat

Profilova fotka
Ahoj, dobrý den, zažili jste někteří svatbu, na které byly balonky s heliem? Jaký to mělo úspěch? Spíš bych o tom uvažovala kvůli dětem, než kvůli zábavě pro nás, i když očekávám, že v pozdních hodinách se to může zvrtnout jinak. Nevázla zábava, když se semtam něco nafouklo? Nepůsobilo to nějak přehnaně organizovaně (máme svatbu téměř bez zvyků a krom hudby bez zábavy). Přítel by to chtěl, viděl to na jedné svatbě, ale já pro to moc nejsem. A případně by mě zajímalo kde je sehnat. Poradíte, prosím? Díky.
Odpovědět
Tak ty balonky nenafouknete predem. Nebo nekoho zaukolujete...proc by to melo prerusit zabavu?
Odpovědět
My objednávali na helium-party.cz i se vzkazy, byl to speciální svatební balíček, tak mrkněte. Mělo to myslím úspěch a vypadá to moc hezky na fotkách, můžete mrknout ke mně do alba. Svatbu jsme měli také téměř bez zvyků a organizování, spíš na pohodu, ale nafukováním se zabavili kamarádi, když jsme se fotili a společné vypouštění bylo fajn, byla legrace :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Děkuji moc za info, to je to, na co jsem se ptala. Já totiž teď viděla jednu svatbu ze zahrádky restaurace a zdálo se, že se tím ty děti dost zabavili a přítel to tam prostě chce, když to viděl. Snad se toho nafukování někdo chopí, nechci moc říkat někomu konkrétnímu, nezvala jsem si je proto, aby tam "makali", jestli mi rozumíte...chci aby, slavili, ne nafukovali :-D nějak to vyřeším, mohla bych možná požádat naše řidiče :-) no, uvidím. Na to helium-party juknu, díky.
Odpovědět
My jsme měli helium z bomby.cz. Měli jsme to hlavně na hry + pro děti a super :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?