Aukce na svatební kytici místo házení. Je to hloupé?

Profilova fotka
Ahojky, vymysleli jsme si s přítelem, že místo toho, abych kytici hodila, že bychom na ni vyhlásili aukci. :-D Myslíte si, že je to hloupé?
Odpovědět
Ano
Odpovědět
rozhodně ano ... :-|
Odpovědět
jako místo vybírání do střevíčku? Tak to ano, ale ne obě akce dohromady. Vybírat 2x peníze od hostů, to by mi přišlo dost blbé :-|
Odpovědět
No pokud je to misto vybirani do strevicku, tak proc ne...ale mozna bych to tak i uvedla. U nas zadne vybirani delat nebudeme, protoze to u nas ani neni moc tradice a myslim, ze lidi by se mozna ani moc nezapojovali. Tak spis jen doporuceni, at maji lidi penize na to drazeni:) Protoze ja si treba penezenku na svatbu do psanicka neberu:)
Odpovědět
Profilova fotka
@pisotek Osobně nejsem příznivkyní svatebních dražeb, hosté přece přinesou svatební dar, jsou-li přespolní, mají i výdaje s dopravou a ubytováním, tahat z nich ještě další peníze mi přijde trapné...
Odpovědět
Profilova fotka
ty vado :D :D :D
Odpovědět
Pokud chcete dražit, můžete podvazek. Na ten se přítomní pánové spíše chytí, když si ho pak můžou sundat s nevěstiny nožky :) Nevím, nevím, jestli bych se jako svobodná hrnula do dražení svatební kytice, abych všem ukázala, jak se strašně nutně chci do roka vdát, že bych za to i platila ;)
Odpovědět
@prostenika85 Hihi, tak takto mne to ani nenapadlo...ze si to jako zenska vydrazi a tim ukaze jak moc se chce vdat, ale kdyz se kytice haze, tak je to prave o brzkych vdavkach. Myslim, ze pokud se to nejak dobre poda, aby to prave lidi pochopili spise jako drazeni kytice (kdy by prihazoval chlap) pro jinou zenu, tak je to jedno. Ale jak psala @makovaapanenka , tak bych to delala pouze v pripade, ze to v dane rodine je tradice, lidi to znaji a cekaji takovouto zabavu. Jestli ne, tak se jakekoliv drazeni cehokoliv muze minout ucinkem...ja osobne bych treba nikdy na svatbe na nic neprihazovala, stejne tak muj pritel :)
Odpovědět
Profilova fotka
@packaf nemáme v plánu nijak vybírat peníze (žádný střevíček) od hostů, jen nám to přišlo vtipné a neokoukané. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pisotek To bych určitě nedělala. To mi přijde opravdu divné, tam má rozhodnout náhoda, která ze slečen se do roka vdá a ne, že která dá víc peněz, ta se vdá. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, my jsme se možná chtěli trochu vyhnout té pověře, která chytne kytici, ta se do roka vdá a udělat to tak, který s chlapů dá víc za kytku pro svoji drahou polovičku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pisotek Myslim, že takhle by to nikdo nepochopil.. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
taky bych to nedělala, ale mě osobně přijde trapné i házet kyticí. Za prvé jsem to na žádné ze svateb kde jsem byla nezažila a osobně bych se toho ani nezúčastnila a za druhé to bude moje kytka a nikomu jí nedám 8-)
Odpovědět
nevím co je na tom vtipného, už vidím jak všichni nevěřícně koukají co lidi ještě nevymyslí
Odpovědět
taky nejsem příznivcem nějakého dalšího tahání peněz ze svatebčanů - ať už tombola, dražby čehokoliv - ne každý si přece bere peníze sebou na svatbu
Odpovědět
působilo by to podle mě hodně hloupě.. nám se teda nelíbí nic z těhle "zvyků", jako vybírání do střevíčku, dražba podvazku atd.. jak tu psaly holky, hosté přinesou svatební dar (už tak je mi trapný řešit, že bychom radši peníze - domácnost máme zařízenou) a ještě z nich tahat další peníze, to neeee... u kamarádky si tu dražbu podvazku vyloženě hosté vyžádali, část rodiny a hlavně ženichův šéf měli připravené peníze a chtěli jim je dát takhle, tak to chápu, ale sami to naplánovat a čekat, co dostaneme, to se mi prostě nelíbí...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?