Zolatá svatba ( myšleno barva zlatá )

Profilova fotka
Holky, měly jste některá zlatou svatbu ? myslím samozřejmě jako barvu do zlata. Představovala bych si zlato-bílou kombinaci...ale přítel mě od toho zrazuje, že to bude moc "okaté" :-( Když tak hoďte fotky, ať se pokochám :-) Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@spuntvane Bílo- zlatá je velice pěkná kombinace, čistá, elegantní, luxusní.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla hnědo-krémovo-bílou a sem tam i něco zlaté, a vypadalo to krásně. Ne že by to bylo nějak nabubřelý, to ani ne, ale spíš to bylo takový nenucený ty barvy, než třeba sytá růžová a fialová. Už tak na sobě mívají hosté barevné šaty a kravaty a proto si myslím, že zlatá a jí podobné barvy se na svatbu hodí víc. Takže jdite do toho za mě :-) a švagrová bude mít taky ve zlaté a už se těším, jak to bude vypadat :-)
Odpovědět
Taky budeme mít zlatou svatbu, ještě teda v kombinaci s hnědou a béžovou. Myslím, že je to moc elegantní a hezké, vůbec bych se toho nebála. Fotky můžu dát až v srpnu, ale co jsem zatím zkoušela doma, tak to vypadá úžasně. Rozhodně lepší než fialová, kterou má úplně každý. Takže za mě - jděte do zlaté :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vy jste zlatíčka, moc Vám děkuji !!!! tohle ukáži příteli ;) asi si myslel, že to bude zlatý všechno. Já právě bych chtěla bílá a do toho všechny zlaté doplňky...organzy, ubrousky, štoly... mašle... atd :-)
Odpovědět
@spuntvane Dobrý den, bílo zlatou svatbu jsem nedávno připravovala, foto najdete na mém profilu, FB nebo našich stránkách. Příjemné svatební přípravy Hanka
Odpovědět
@spuntvane Možná by bylo decentnější, dát buď jen bílé ubrousky nebo bílou štolu. Nedávala bych oboje zlaté, mám pocit, že by to bylo moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?