Žluto - růžová barevná kombinace svatby

Ahoj, pořád se rozhoduju nad barvou celé svatby. Od začátku jsem měla jasno, že chci slunečnice. Nakonec jsem se úplně zamilovala do téhle kytičky (slunečnice v kombinaci s "asi" růžovým nevěstiným závojem). Jen si nejsem jistá, jestli k sobě tyhle dvě barvičky půjdou. Neměla jste některá svatbu v této barevné kombinaci? Potřebovala bych nějakou inspiraci na výzdobu, oznámení atd.:-).
Odpovědět
Profilova fotka
@deebs mě se to líbí :-) http://nevesta.blog.cz/0904/svatebni-... http://www.balonkovadekorace.cz/temat...
Odpovědět
@deebs kytičku jsi našla nádhernou, a to jsem na tyhle barvičky dost alergická
Odpovědět
trochu se bojím, aby ta kombunace nepůsobila až moc "přeslazeně".
Odpovědět
Profilova fotka
@deebs Ahoj, plánujeme podobnou kombinaci barev.. já akorát volím světlé odstíny.. ale obavy máme obě stejné :-) takže pořád zvažuju, kombinuju.. tak snad nepřekombinuju :-)
Odpovědět
mě osobně tyhle dvě barvy k sobě nejdou a to mám růžovou ve všech odstínech ráda a žlutou taky nazavrhuju...ale nemám to ráda...jako červenou s fialovou nebo růžovou a oranžovou
Odpovědět
Profilova fotka
@deebs Ahoj, žluto růžová kombinace může na někoho působit násilně, ale v té luční kytice, kde jsou slunečnice a růžový wax (Chamelaucium) mi to až tak nevadí. Vázala jsem již několik barevných svateb a chce to mít květinářku, která má velmi dobrý cit pro barvy, aby z toho nebyla katastrofa. Jukněte na barevnou náladu fotek, první byla svatba ve žluté, kterou fotograf zachytil před rozkvetlým rododendronem, pro mě hodně řvavé. Druhá je ze svatby, kde chtěla nevěsta barevnou kytici, tam nám vše sjednotit pomohla bílá.
Odpovědět
Dobrý den, ve žluto-bílé kombinaci jsem dělala svatební krabičku :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?