Žlutá/růžová nebo vínově červená?

Profilova fotka
Zdravím nevěsty, už nějakou dobu přemýšlím o barvě svatby a nemůžu se rozhodnout, prosím proto o radu a názory :-) 1. kombinace bílé, světle žluté a světle růžová (viz fotky) nebo 2. kombinace bílé a vínově červené (viz fotka) - s jakou barvou se dá vínově červená ještě zkombinovat? Díky za názory
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit kombinaci cislo 1 :) svetlounce zluta a ruzova, v takovem lehce vintage stylu. Take rozhodovalo misto svatby. Mi osobne se libi tyhle zmrzlinkove barvy :)
Odpovědět
Taky bych chtěla mít růžovo-žlutou kombinaci, zamilovala jsem se totiž do kytky ze slunečnic a růžového nevěstina závoje. Jen si úplně nejsem jistá, jestli to je správná kombinace na celou výzdobu, taky bych potřebovala poradit :-)
Odpovědět
aj my sa budeme podobať takejto farebne škále:-) pudrovo ružova a žlta
Odpovědět
mně osobně se nejvíc líbí kombinace bílá a vínově červená, a pokud to chceš doplnit ještě jinou barvou, tak hezka by byla k tomu určitě stříbrná nebo zlatá ;-). Já osobně nemám ráda tlumené a pastelové barvy a když už tak zrovna ne v odstínu růžové a žluté :-), ale každý ma jiný vkus a podle komentářů výše vidím, že spíš tahle kombinace u nevěst vede ;-). Taky záleží na tom, v jakém prostředí chcete svatbu mít. Pravda že při hostině na statku nebo na louce (open air party) by kombinace se stříbrnou nebo zlatou vypadala asi nesourodě :-). Každopádně si myslím, že svatba pro Vás bude neuvěřitelně krásná ať už bude v jakékoliv barvě ;-). Příjemné přípravy! ;-)
Odpovědět
já osobně bych vínovou nechtěla, jelikož "tmavé" odstíny kytky mi přijdou takové moc "těžké" k blondýnkám nevelkého vzrůstu. takže bych pak možná volila i podle tohoto, pokud jsi fakt nerozhodná a obě varianty se ti líbí stejně. My jsme měli bílo zlatě vyzdobené stoly (ale ta zlatá byla jen taková decentní a nebylo jí moc, převažovala bílá. a květiny na stůl byly krémové se zlatými stužkami (aby se na nich zlatá také objevila). Svoji kytku jsem měla celou z růží převážně světle růžovou doplněnou krémovými - přesně ty které byly i na stolech. Něchtěla jsem totiž zaniknout s výzdobou tak jak to vidím u některých nevěst (nic proti nim nevytýkám pokud se jim to takhle líbí a chtějí to tak mít, jen já to tak prostě nechtěla), že pak na stole jejich kytka splývá z květinovou výzdobu co je na stolech (na mě to působí ve stylu "vyzdobila jsem si sál, ale zapomněla na kytku pro sebe, no tak jsem si jednu vzala ze stolu a po obřadě se tam zase vrátí"). Přesto i tak si myslím že mi vše pěkně ladilo. Ale co jsem tím chtěla říct. pokud vybereš žluto růžovou pak bych si jestě určila která z těchto dvou bude dominantnější pro tebe a ženicha a tu druhou bych udělala dominantnější právě na té výzdobě všeho ostatního.
Odpovědět
Profilova fotka
@vandus Dobrý den, pokud mohu jako květinářka radit, držela bych se vždy světlých tónů. To ale neznamená vyhnou se vínové! Vázala jsem svatbu v růžovo žluté a vypadala nádherně. Jednou za mnou ale přišla nevěsta, která mi řekla, že se vdává v pátek 13. a chce hnědé kytky (což od vínové není daleko). Málem na mě šly mrákoty, ale poradila jsem si i s hnědou. Je nutné tmavou barvu zjemnit drobnými světlými květy. Koukněte na mé stránky pro inspiraci. Kdybych si z těch dvou fotek měla vybrat, šla bych do hnědé :-D
Odpovědět
Dobrý den, já vínovou kombinuji nejvíce s bílou :o)
Odpovědět
Profilova fotka
mě by se víc líbila ta žluto-růžová kombinace je to veselejší a ta vínová se mi moc nezdá....Hodně štěstí s výběrem :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?