Zlatohnědá výzdoba

Ahoj holky, rozhodla jsem se,že svatbu hodím do zlatohnědé barvy.Měla jste ji taky některá?Dejte sem kdyžtak fotky pro inspiraci,díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte do mého fotoblogu na inspiraci
Odpovědět
@sync Ahoj, my jsme měli zlato-hnědou (čokoládově hnědou) barvu dekorace a bylo to nádherné! Předtím mi všichni říkali, jak to bude tmavé, ale já si to nenechala vymluvit a pak mi všichni říkali, jak to bylo strašně romantické a luxusní. Naše dekorace byla sestavená bez organzy, tmavě hnědé saténové ubrusy na stolech, hnědozlaté ubrousky, zlaté jmenovky, bílé frézie v kulatých skleněných vázičkách a všude, ale opravdu všude, svíčky. Na stolech malé čajové, po místnosti svícny s dlouhými smetanově bílými svíčkami. Ty svíčky tomu dodaly ten glanc, nevypadalo to tak tmavě a ta zlatá se díky nim krásně leskla. Určitě jdi do toho, myslím, že růžovo-bílých, zelených a fialových svateb je tu až moc (jinak proti těmto barvám nic nemám, teda ;-) ) Posílám pár obrázků pro inspiraci (není to z naší svatby, ale já sem naše fotky dávat nechci, tak aspoň toto pro představu). Určitě nedoporučuji organzové pásy a nějaké řasení, vypadá to pak podle mého lacině. Já si zlatou spojuji s elegancí a luxusem a luxus je krásný, když je jednoduchý (jinak je to kýč).
Odpovědět
Děkuju moc za tip,právě jsem přemýšlela jestli organzu apod.. , ale ty ubrusy se mi zamlouvají daleko víc :)
Odpovědět
@simone5 a jak jste měla vyřešené židle?
Odpovědět
@sync Židle byly semišové tmavě hnědé místní restaurace. Nijak jsem je nezdobila, já na nějaké mašličky a ozdůbky moc nejsem. Co si ještě umím představit by byly tmavě hnědé potahy s nějakou látkovou mašlí. Ale ne organza, spíš nějaký syntetický satén. Ale to už leze do peněz, tak dost záleží. Většina restaurací má jen bílé potahy, co tak vím. Tam je ale problém, že pak není moc místa na nohy, ale to je jistě detail ;) Ono dost záleží na prostoru, kde budete. Někde budou potahy vypadat hezky, na statku bych ale nechala přírodně hnědé židle a ozdobila je naaranžovanou smetanově bílou květinou a někde na zahradě v party stanu bych zase zvolila zlaté dřevěné židle. Takže ono spíš záleží na tom, kde to budete mít :-) Pokud nejste jako estétka na dekoraci, doporučuji si vybrat šikovnou květinářku a ona to pak s vámi vymyslí. Například moje květinářka nám tehdy vymyslela ty frézie v kulatých vázičkách a hezky naaranžovala námi koupené ubrousky. Pokud to bude profesionálka, můžete to konzultovat s ní.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den @sync, už jste našla zlaté potahy na židle? Kdybyste měla zájem, máme i saténové stuhy ve třech zlatých odstínech :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?