Zlato/Šampáň/Mocca svatba, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, máte některá zkušenosti se svatební výzdobou do zlata? Jakou ještě barvu přidat, aby to bylo trochu živé? Našla jsem jen omezené množství navrhů v tomto duchu a bohužel nic "pravého". Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že tyto tři bohatě stačí - je to slavnostně-luxusní kombinace:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nike007 Diky, no ja spise myslela, jestli treba jednu "nevyhodit" a nepridat jinou, veselejsi barvu. Ale mas pravdu, taky si myslim, ze takto je to takova luxusni kombinace:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to tak fakt nechala;-) bude to super, už se těším na fotky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
V podobné barevné kombinaci měla svatbu sestřenka a vypadalo to moc hezky. Svatba byla na zámku v Kostelci n.Č.L. a k zámecké svatbě se to perfektně hodilo. Pokud bys to chtěla oživit, pak bych zkusila popřemýšlet o kombinaci s červenou barvou. Ale je to už trošku extravagantní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dorty_mifa dekuji za radu! :-) Asi zustanu jen u tehle kombinace, sice jsem premyslela jeste o staroruzove, ale asi by to uz bylo moc:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ja chcem tiež len kombináciu biela s takou béžovo cappucinovou :) najprv som rozmýšľala, že to oživím, ale idem do toho len s tými dvomi farbami :)
Odpovědět
Ja budu mit take bilo (kremovo) zlatou ;) a protoze je to trochiu problem treba s kytkou tak jsem do toho zaradila jeste svetle ruzovou.. Budou ji mit i druzicky :)
Odpovědět
Ja mela svatbu take v bilo-zlate barve. Kyticku jsem zvolila do bilo-zelene - ve stejnem stylu byla i kvetinova vyzdoba na stolech. Zrovna prodavam celou dekoraci, kdyby mel nekdo zajem, tak kouknete do bazaru.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba v bílo zlaté je velice luxusní kombinace. Mohu nabídnout spoustu doplňků jako organzy, stuhy, svíčky, ubrousky, vývazky, polštářky na prstýnky a mnoho dalšího.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba bílo smetanová.....elegantní...
Odpovědět
My budeme mít svatbu zlato-měděnou v kombinaci s bílou. Občas jsme se trochu zapotili při shánění některých doplňků v měděné barvě, ale nakonec jsme byli úspěšní.
Odpovědět
My budeme mít taky šampaň-bílou-černou. Nejdřív jsme mysleli něco jiné ale pak jsme se tak rozhodli, protože přítel bude mít oblečení ve stejné barvě.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 letech
@marketa296 Ahoj, můžu se tě zeptat, kde jsi měla hostinu? Vypadá to totiž moc hezky. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?