Zlatá vs. Zeleno-žlutá

Profilova fotka
Holky nemůžu se rozhodnout mezi těmito barvičkama. Dřívě jsem chtěla fialovou ale tu má poslední dobou každá ikdyž je pravda že je krásná :-D :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikicedi ahoj, my mame zlato/zelenou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikicedi a kdy budete mít svatbu? Rozhodovala bych se podle toho, co se k vám hodí a v jakém duchu bude svatba. Jakože pokud jste např. veselí "prdlouši", byla by noblesní zlatá jak pěst na oko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu chceme příští rok v červnu :) Je fakt že přítel má hodně veselého ducha a naši kamarádi taky :D Mi je 20 a příteli je 24 takže jsme pro každou legraci :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikicedi tož to vidím žlutou jako jasnou volbu :-))) a kliďo ji můžeš nakombinovat s tou fialovou ;)
Odpovědět
my máme zlatou/smetanovou a když se to nepřeplácá a sladí se to vkusně, tak je to luxus, takže za mě zlatou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikicedi pokud jste veseli, tak bych sla do zeleno-zlute kombinace, nevidi se moc casto, je vesela a k letu zluta patri :-) pokud jste spis pro formalnejsiho ducha svatby, tak je lepsi decentni zlata, kterou muzes doplnit o smetanovou, cokoladovou nebo nejakou vyraznejsi barvu, ale to uz by byly spis vanocni barvy jako cervena+zlata nebo modra+zlata.
Odpovědět
Ahoj, dovoluji si nabídnout něco ze svých zelených zásob, pokud by jsi se rozhodla pro zeleno-žlutou kombinaci :-D koukni na mé inzeráty-> http://www.beremese.cz/market/seller/... Díky Iva
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?