Zelený sál

Ahoj, nevím si radu s výzdobou sálu je vymalován na zeleno ( trávově zelená). Původně jsem si myslela, že budu zdobit o zelena, ale jak nad tím přemýšlím nebude to přeplácané? Samá zelená? Převaha bude bílá ale přeci nebyla by lepší jiná barva?
Odpovědět
A co třeba udělat svou výzdobu převážně v bílé barvě a jen sem tam nějaký zelený doplněk :-) Na zeď bílé balónky nebo girlandy apod. Myslím, že to může být pěkné :-)
Odpovědět
@najkou Souhlasím s předchozím příspěvkemVol klidně zelenou,jen to nepřeplácej,bílá je krásná a stačí minimum zelené.Např. žádná přečančaná zelená organza uprostřed atd.
Odpovědět
@najkou A té zelené by klidně mohlo být i méně než na inspiračních fotografiích
Odpovědět
například mašle na židle bych asi zelené mít neměla co? Bílé potahy a bílé mašle? nebo bílé a béžové, jemně zelené .. stůl nechám převážně bílý jen jemné zelené doplňky ..kytky ...děkuju za radu jsem nemožná pořád nad tím přemýšlím
Odpovědět
@najkou asi bych dala jen bílé potahy a i mašle. Béžové mašle bych dala, pokud by byla třeba i na stolech sem tam nějaká béžová. I jen čistě bílá výzdoba , max. s nějakými pastelovými květy je překrásná, takže klidně tu zelenou můžeš vyřadit a nic se dít nebude.
Odpovědět
Ahoj. My jsme měli k bílo-zelené lososovou a myslím, že to vypadalo krásně jemně. Můžeš taky zkusit nakombinovat hlavně bílou s trochou zelené a k tomu třeba květiny v nějaké světlé barvě, nemusí být zrovna lososová.
Odpovědět
Dobrý den, mrkněte i k nám na facebook, tento týden máme limetkovou inspiraci... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?