Výzdoba židlí bez potahů

Hezký večer všem! Máte někdo inspiraci nebo tip, jak vyzdobit židle ke svatebním stolům bez potahů? Budeme mít moderní dřevěné židle a uvažuji pouze nad jednoduchými mašlemi na opěradlech - nelíbí se mi ale mašle z klasické organzy. Budu ráda i za fotky všech ne-organzových mašlí nebo jiných originálních materiálů :-) Předem děkuji!
Odpovědět
@strapuch90 Pokud se vám nelíbí, nebo se nijak do konceptu nehodí, nezdobte je. Stejně na nic budou lidé sedět a na fotkách je tak zakryjí. My měli zimní svatbu a v sále byly oranžově čalouněné židle. Protože se mi nechtělo řešit skoro 90 židlí, nechala jsem je být. Na fotkách vidět nejsou, protože si na ně chlapi odložili saka a nebo na nich zrovna někdo sedí.
Odpovědět
@puhelin A to já bych je zas i trochu ozdobit chtěla. Nejspíš právě nějaké ty mašle, jen váhám nad materiálem :-) Napadla mě saténová stuha, ale nejsem si jistá, jaká šíře by vypadala dobře a tak dál :-)
Odpovědět
mám pořízené od jedné paní tyto saténové stuhy :-)
Odpovědět
ahoj od paní co nám dělá výzdobu máme tohle
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na prostředí kde je svatba. Třeba tyl nemusí být špatný, je takový lehký a průhledný a když se přehodí přes židli a stáhne stuhou. Některé nevěsty dávají přes židle záclonu. Fantazií se meze nekladou :-)
Odpovědět
@clear301 Přesně něco takového by se mi taky líbilo! Můžu se zeptat, jak jsou stuhy zhruba široké? A jaká délka byla zhruba potřeba na jednu mašli? :-)
Odpovědět

Odpovědět
@lyrushka Děkuji za inspiraci! Přesně takovéhle jednoduché mašle bych si představovala :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Prosim, budeme mit zidle jako na predposlednim obrazku vyse, nevite nekdo, jak dlouho asi udelat zaclonu? Diky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, záleží, jakou máte celkově výzdobu, aby byly použity stejné materiály, jaké jsou již na stole. Přikládám ukázku naší výzdoby - je použita krajka (každá jiná - opět záleží na dalším použitém materiálu), ale je možno použít i jiný materiál. Krajkové stuhy z prvního obrázku půjčujeme za 15 Kč (možno uvázat i jinak), krajku z druhého obrázku lze koupit a mašle přilepit, případně přivázat - záleží na opěradle židle.
Odpovědět
Profilova fotka
mne se libi treba toto😊to budu chtit asi ja😊
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, a co na židle přivázat pompomy a dát bílé podsedaky? Podsedaky půjčím za 18 Kč/kus
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ellabel 1,5 metru bude stačit a než budeš prodávat, tak mi dej vědět. Koupím od tebe ;-)
Odpovědět
@ppawlusha diky, mam to 140cm. Ale neni to nijak profi. Spis ted resim, jestli sirka cca 50cm nebo z toho udelat jen 25cm. Co myslis? Dam pak vedet. Budu k tomu mit i atlasove stuhy fuchsiove.
Odpovědět
Profilova fotka
@ellabel 25 cm si myslím mělo stačit, pokud to není moc průsvitný, 50 cm by asi vypadala lépe, ale jestli je látka hustá, tak 25 stačí a aspoň máš 2x tolik :-) pak mi pošli prosím do SZ fotky obojího ;-)
Odpovědět
@ppawlusha no, neni to teda uplne dokonale. Pouziju na to stare zaclony, je to asi ze 4 druhu zaclon, nemuzu si uz dovolit dalsi investice. Takze nevim jestli o to budes mit zajem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ellabel pošli pak, co budeš mít a domluvíme se ;-). Já mám raději originály, než aby měli všichni vše stejné ;-)
Odpovědět
Ok, nejdřív to musim dodelat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební dekorace - více na Svatební dopňky s.r.o.
Odpovědět
Profilova fotka
@ellabel to je jasná věc ;-)
Odpovědět
Krasna inspirace, naše hostina bude ve vinárne tak stále nevim jak působit zidle
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, my nebudeme mít na oběd židle, ale lavice z masivního dřeva, bude to u takových těch stolů, co bývají v restauracích venku, pod stylovými pergolami, v průjezdech apod., akorát budou stoly i lavice poskládány na dlážděném dvoře do vhodného tvaru. Neměly byste některá tip, jak ozdobit lavice? A máte představu, jaký je cenový rozdíl mezi mašlemi z organzy, z tylu a z látky (např. saténu)?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, počítám že myslíš pivní sety, na to se také dají půjčit potahy,cena cca 300 Kč/set, tj. Stůl a 2 lavice. Jinak saten je samozřejmě vždycky nejdražší. Tyl je hrozně průsvitný. Většinou se doprostřed dává organza, která se může nařasit, ale na dvoře mi to přijde jako pěst na oko. Dá se také jako běhoun použít vlizelín, který je tužší než organza, ale jako běhoun v pohodě, viz. Moje foto výše. Případně pak běhoun jutovy, ten půjčuji za 59 Kč/3 metry dlouhý ;-) a k tomu třeba kapsičky na příbory
Odpovědět
Profilova fotka
@ppawlusha Ahoj, nejedná se o pivní sety, ale o masivní dřevěné stoly a lavice (nic skládacího s kovem) tmavě hnědé barvy. Jutové běhouny se mi moc líbí, ale chtěli bychom něco barevnějšího, nejlépe světle či trávově zelenou nebo žlutou. Možná by byla i klasická bílá a barvami to jen doladit, ale vzhledem k tomu, z jak krásného dřeva stoly a lavice jsou bych nechtěla pěknou přírodní hnědou celou zakrývat, přišla by mi to škoda. Raději bych nechala dřevo viditelné a zakryla jen část.
Odpovědět
Profilova fotka
@illienel Aha, tak to je samozřejmě jiná ;) a co dát doprostřed jen třeba krajku a doladit to, jak říkáš jen doplňky? Když jsou stoly pěkné, tak je to opravdu škoda. Navíc v srpnu budou louky plné květin a můžeš použít je ;) Stejně jsem to řešila taky :) a přesně ve tvých barvách :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ppawlusha Díky, to je fajn nápad, krajka by se mi moc líbila, jen jsem ji zatím viděla pouze ve spojení s jutou, jako lem. Měla bys nějaké fotky toho, jak to může vypadat? Kde byla použita jen krajka a barevné doplňky?
Odpovědět
Profilova fotka
@illienel ahoj, inspirací je spousta, toto jsem například našla. Případně i já budu mít na prodej krajkovou pavučinku. Koupila jsem ji na bazarku pro kamarádku, ale nakonec jsme daly tu jutu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás nově v nabídce toto x-) A to včetně bílých chiavari židlí, které jsou dřevěné a s koženkovým polstrováním, to jinde v ČR nenajdete :) PS: Foto je zatím ilustrační.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?