Výzdoba zdí v sálu

Milé nevěsty, potřebovala bych radu. Máme pronajatý menší sál v kulturáku a výzdobu si budu s pomocí svědkyně dělat sama. Zdi v sále jsou bílé bez dekorací. Ráda bych si je vyzdobila podle svého, ale mám strach abych neponičila výmalbu a nakonec ještě nemusela malovat. :D Čím jste prosím přidělávaly různé pom poms, balonky nebo jiné dekorace na zeď vy? Máte zkušenosti s "lepící gumou" ( vypadá to jako žvýkačka a dá se použít opakovaně )? Děkuju za tipy :)
Odpovědět
Profilova fotka
@miitulka Lepící guma je ideální! Doporučuji ! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lepící guma je super, ale radím nejprve vyzkoušet někde v rohu místnosti. Když jsem se stěhovala od rodičů a sundavala jsem ze zdi všechny své fotky/plakáty/obrázky, tak to šlo i s omítkou (ale je fakt, že některé jsem tam měla přilepené i několik let). Případně bych zkusila oboustrannou lepenku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste najít nějaké místečko, kam by šlo navěsit nějaké lanko, (silonové, jutové). Jako třeba mezi okna, nebo nějaké obrazy, jestli tam mají. Na to lanko už se pak dá cokoliv navázat, jako např. baldachýn, světelné řetězy i balonky, pompony atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?