Výzdoba na svatbu z břečťanu - inspirace

Profilova fotka
Holky co říkáte břečťanu na svatební stoly místo běhounu a k tomu svícny z břízy a vázičky a kytkami? Budete mít některá "behoun" jen břečťanu? Svatba v červnu.
Odpovědět
Ahoj,ja mam taky svatbu v cervnu a na stole planuju brectan..zkousela jsem jak to bude vypadat,neni to uplne zly,jen tomu chybi kytky!jmenovky budu mit na siskach
Odpovědět

Odpovědět
@petrane Můžu se zeptat kde jste sehnala břečťan?
Odpovědět
Ahoj, taky mám v plánu takovýto běhoun plus ještě na každý stůl vázičku s kytkou. Akorát ještě jsem nezkoušela jak dlouho vydrží břečťan bez vody, protože stoly se budou muset nazdobt předem tak aby to nezvadlo. Jak dlouho vám vydržel?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já jsem měla na stolech břečťan+vazicky+skleněný svícen na čajovku a bylo toho tam až až ale nebylo to prázdné ani přeplacane... asi záleží jestli bude na přímém slunci tak vydrží min ale já jsem trhala ve středu, do čtvrtečního odpoledne byl v chladu ale bez vody a od čtvrtečního odpoledne byl na stolech a svatba byla v pátek a celý den to bylo pěkné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucka394 máte rposím fotku jak stoly vypadaly přesně tak bych si to taky představovala :)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotku mám jen od fotografa - a ty mám v počítači takže vložím večer ;-)
Odpovědět
@veerunkaa - bydlím na malým městě a je ho tady všude kolem plno. Zkuste mrknout do parku na stromy, nebo do lesa, roste i na zemi zkoušela jsem nechat břečtan jen tak na stole bez vody a vydržel pěknej i tři dny. Já už ho budu dávat taky někdy v pátek a myslím, že do soboty vydrží. Byla jsem si ho zkoušet nachystat i na stoly , co tam budou a jsou docela úzký, takže se mi tam toho moc nevejde, budu přidávat jen svíčky plus nádobí, co je potřeba. Jen někam musím dostat ještě džbány vody a vína.
Odpovědět
@veerunkaa Nejlepší je ho natrhat - já jsem si ho přivezla z chaty, roste fakt všude. Jinak ho dodá libovolné květinářství, ale je to zbytečně drahé.
Odpovědět
Dekuju, vypada to krasne. A je ho vsude dost, jenom si ho normalne clovek nevsimne.
Odpovědět
Profilova fotka
Posílám fotky, ale asi to tam není vidět nějak dokonale...sice se to nezdá ale na stole zaberou hodně místa příbory, ubrousky, sklenice a pak by tam měli být i sůl a pepř a my tam měli džbánky s vodou a koláčky a menu jsme nedávali každému, ale vždy tak do čtveřice k vázičce (měli jsme ho dlouhé, protože sloužil i jako nápoják)
Odpovědět
@petrane vypadá to skvěle. Ten břečtan je jen tak položený nebo nějak upravovany vazacim drátem??
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Měli jsme brectan na stolech a za mě ano. Vypadalo to skvělé.
Odpovědět
@wochomurka je jen položený... v sobotu si to dáme naostro, tak se pak pokusím co nejdříve přidat fotky :) jen možná místo nevěstina závoje, do něj dáme levanduli, uvidíme
Odpovědět
ať vše dopadne podle Tvého očekávání :-))
Odpovědět
@wochomurka děkuju! snad jo :) já jen chci aby nepršelo a všichni se dobře bavili.. tak snad to vyjde :)
Odpovědět
@wochomurka děkuju! snad jo :) já jen chci aby nepršelo a všichni se dobře bavili.. tak snad to vyjde :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Obnovuji diskuzi :). Je tady někdo další, kdo využil břečťan na stoly? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez Jo jo, my jsme měli.
Odpovědět
@drabik a mohla bys poslat nějakou fotku? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ho budu mít i v kytici a chtěla bych hi i jako dekoraci mimo stoly, neměla to náhodnou nějaká nevěsta?
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez Tak jsem zjistila, že zrovna ty stoly moc nafocené nemáme :D Měli jsme dřevěné (moc pěkné) stoly do U, uprostřed byl jen takový ten klasický jutový běhoun, na něm uprostřed břečťan a ještě tam byly rozmístěné látkové ubrousky na každém místě. A po obřadu se tam daly do váz moje a maminek kytky. Příbory, talíře, skleničky atd. ne, protože jsme měli jen raut, takže to si každý vzal u rautového stolu, ani jsme neměli určené, kde kdo bude sedět.
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez dobrý den, přikládám fotku od koordinátorky, která měla ode mě půjčené dekorace. Použila břečťan a chmel
Odpovědět
Dobrý den, břečťan doporučuji všemi deseti. Ve středu odpoledne ostříhaný, v pátek daný na stoly a ještě v neděli vypadal skvěle.
Odpovědět
@beruskaanetka U Vás vypadá opravdu nádherně. Poprosila jsem kamarádku o výzdobu kostela a přišla celá nešťastná, že jí na zahradě asi zrovna nic nepokvete, že má jen spoustu břečťanu, tak jestli není blbé ho použít na výzdobu :-D no, nejdřív jsem jí řekla, že mi to je fuk, ale teď když to vidím, tak přemýšlím, jestli ho nezakomponovat i na jiná místa, než do kostela :-D a jí říct, že je to bezva nápad :-D
Odpovědět
Jděte do toho. Pracuje se s ním skvěle. Já si ho stříhala ještě na stolech, aby to bylo pěkné. Sem tam jsem měla kořínek nebo prázdnou větev, tak jsem to stříhala, aby tam byly jen pěkné kusy břečťanu. Ještě jsem měla slavobránu, se kterou mi pomohli přátelé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?