Výzdoba svatebního stolu, Plzeň. Máte tip?

Prosím o tip na svatebni vyzdobu stolu v Plni (přibližně 30 lidí k hostině). Potrebuji vse od zakladu - ubrusy, orzanzy, pirapdne květiny, potahy na zidle plus male dekorace na stul (svícky, kamínky). Samozřejmě mě zajímá hlavně dobrá cena.
Odpovědět
@misuge_dak mrkněte k nám do e-shopu do sekce svatba. Sice nejsme z Plzně, ale vše u nás koupíte na jednom místě přes e-shop 8-)
Odpovědět
Svatební obchod-Plzeň. Ubrusy nevím jestli tam mají ale jinak asi všechno.
Odpovědět
Můžete kouknout i ke mně, sice nejsem z Plzně, ale sídlím asi 20 minut od Plzně u D5....
Odpovědět
dobrý den, dívala jsem se na vaše stránky, ale nenašla jsem žadný odkaz, jestli i dekorujete a zapůjčujete výzdobu. Nevhodně jsem se vyjádřila při zadání diskuse, jde mi především o zajištění svatebního stolu, jelikož nestihneme přípravu udělat sami, a materiál se mi nechci pořizovat, abych se ho pak mohla složite zbavovat :-)
Odpovědět
Dobrý den, mohu vám nabídnout nové bílé i různě barevné potahy (na doplnění pro novomanžele) na židle (posílám při vašem počtu zdarma). Ze svojí svatby dále mohu nabídnout novou roli bordó organzy nebo použité pruhy organzy (cena domluvou). Pokud budete mít zájem, ozvěte se mi, zašlu fotky a podrobnosti na mail atd. Magda
Odpovědět
Profilova fotka
@misuge_dak Dobrý den, výzdobu bych Vám mohla zajistit. Jak sehnání ubrusů, organz i potahů na židle tak květinovou dekoraci. Pro bližší informace a cenu, mi sepište Vaší představu do e-mailu či se můžeme sejít osobně a vše domluvit. :-) Kontakt na mne najdete v mém profilu. S pozdravem Anna Vidršperková
Odpovědět
Ahoj. Podívej se na Slevosvatbu.cz, ted tam mají něco, tak by jsi si to možná vybrala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?