Výzdoba svatebního altánku?

Profilova fotka
Holky prosím nemáte zkušenost z výzdobou altánku (viz fotka) či něčeho podobného na obřad? Předem moooc děkuji za rady, úplně nevím jak na to nejlépe...jen barevně vím že bílo+fuchsia.
Odpovědět
to je Vaše místo obřadu? Já budu mít klasickou bránu, ozdobím ji bílou organzou + žluté mašličky na připevnění, žlutý koberec, na něj bílé plátky růží, možná nějaké stojánky kolem koberce s nějakou dekorací. Tady bych to viděla tak, že bych organzu naaranžovala po obvodu altánku, omotala i zábradlí nahoře a na konci bych dala z každé strany nějakou vázu vysokou s květy, ty musíš mít představu, každý má jinou :-)
Odpovědět
Já nevím, já bych altánek asi ani nezdobila....třeba vyloženě na této fotce ta jednoduchost altánku a příroda kolem jsou krásné samy o sobě. A do toho jako kontrast vy v nádherných bílých šatech a vyšňořený ženich...myslím, že to nic jiného nepotřebuje...
Odpovědět
Profilova fotka
jojo to je naše místo obřadu, jen bohužel zrovna foceno při dešti, takže to nevypadá nic moc :-/ právě si potřebuju jasnou představu teprve udělat :-)
Odpovědět
Taky bych asi moc nezdobila, zeleně je dost, kytky mi do toho lesního prostředí moc nejdou, fialová barva taky ne. Snad nějaké lucerničky na zábradlí a jedna velká pod stříšku. Kdybys to chtěla mít romantičtější, tak bych asi dala dvě lehké záclony podél předních sloupů. Jen tak na volno přichytit, aby mohly vlát ve větru. Spíš krémové než bílé... Bude to chtít zdobit hodně citlivě, příroda už to vlastně zdobí sama :-) Ale taky záleží na okolí, které není na fotce vidět. Jestli je tam nějaká budova, která té přírody trochu ubírá, tak by to zas dávalo víc prostoru ke zdobení...
Odpovědět
Já jen doufám, že nemáte pozvané větší množství hostů. A nebo že ta lávka má opravdu hodně nosnou konstrukci. :-) Svatbu budete mít kdy? Podle toho bych vymýšlela dokorace. Nevím, jestli bych se držela striktně bílo - fuchsiové kombinace. Tyhle barvy mi přijdou na takové prostředí moc tvrdé. A hlavně to místo, díky tomu, že je v přírodě, bude vypadat v každou roční dobu odlišně. Bílou výzdobu bych si tam dokázala představit snad jen v zimě, pokud by byl ten altánek zasněžený. Možná ještě začátkem jara. V létě a zimě bych se naopak držela přírodnějších barev.
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba mech a šišky po okrajích, jen 2 jednoduché nádoby na začátku můstku s bílým nevěstiným závojem (gypsophyla)....
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych dala girlandu ze zelene po delce zabradli a vepredu kde je hrana a a konci to tak tam nejaky kvetiny. A jak uz tu padlo zalezi na rocnim obdobi
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za tipy :-) budeme mít v červenci, takže doufám že bude hezky a vše pokvete...přemýšlím jen nějak jednoduše bílý tyl trošku jako záclonky, růžová mašle, asi na zábradlí taky trošku bílé a někde pivonky asi ze kterých chci mít kytici...
Odpovědět
Profilova fotka
holky a ještě máte zkušenosti nebo tipy? lepší na zdobení organza nebo tyl?
Odpovědět
Vážně chceš ještě pořád "zabít" takové krásné přírodní místo bílým tylem a růžovou mašlí? Pokud Ti to tu nerozmluvíme a do téhle výzdoby opravdu budeš chtít jít, tak můžu dát typ přímo na bílé závěsy z lehoučké látky - mají je už našité v Moebelixu za cca 80 Kč. Finančně vychází lépe než kupovat metráž. Pokud už bys tu metráž chtěla, tak raději tyl.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě tedy organza přišla vždycky nehezká a to na čemkoliv. Hlavně když si ji dávají nevěsty na svatební stůl a ještě ve fialové barvě, to se pokaždé divím, že se to pořád ještě někomu líbí. Fuchsiová je sice hezká barva, ale nějak nevím, moc barev bych do takového místa nedávala. Pokud barvy tak v jemných odstínech. Jak jsme asi zvyklé na svatby v restauracích a obřady v obřadní síních, máme pocit, že je třeba to místo nějak pozvednout. Dnes jsou svatby venku, ve stodolách a tyhle místa jsou krásná sama o sobě, surová a bez příkras. Ta místa nepotřebují dotvářet atmosféru, ta místa už ji mají. Pokud bych ale zdobila, asi bych prověsila bílou záclonu v čele altánu, tak aby volně vlála podél sloupů a jak tady psali výše, hezké by byly vpředu dvě nádoby buď s květinami z tvojí květiny, nebo jen s něčím zeleným.
Odpovědět
Profilova fotka
Nééé zabít to místo rozhodně nechci, jen trošku doplnit :-) budu mít pinoňky do růžova,což si myslím by nemusel být problém vzhledově bych je někam trošku dala, ne moc. Tu fuchsiovou nemám v plánu příliž ven dávat, jen např jako mašli a tak.....ale myslím si že "záclona" by byla taková romantická ne....? pár inspirací dávám...myslíte že blbé jo?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No vidíš, že si poradíš, to první foto se mi líbí asi nejvíc. Na stolek bych dala pivoňky a je to.
Odpovědět
Profilova fotka
mě se to první taky líbí,to je přímo tam kde to budeme mít...jen si nejsem jistá těmi záclonami, přemýšlím spíše o přehození jako je na druhé...a právě jsem nevěděla z čeho to nejlépe vyrobit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tymothy mohu se zeptat na ten tip z mobelixu?
Odpovědět
Měly by to být tyto: https://www.moebelix.cz/textil-koberc... @zuzanka238
Odpovědět
I v IKEA mají pěkné jednoduché záclony, již hotové. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...
Odpovědět
Profilova fotka
@tymothy @nigoli Holky moc dekuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzanka238 Dobrý den, určitě bychom doporučovali tyl a nějakou hezkou stužku a třeba i s květinou. Pokud nechcete výzdobu kupovat, podívejte se na naši půjčovnu. Pěkný den Martin
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?