Výzdoba svatby - jak řešíte???

Profilova fotka
Ahoj všem..ráda bych se zeptala, jak řešíte výzdobu svatebního místa - obřad, hostina, raut - vše na jednom místě. Zdobíte až v den svatby, anebo máte možnost ozdobit již den před svatbou? My máme obřad ve 13:00 a maminka začala hektit, že to nemůžeme stihnout ozdobit (v cca 4 lidech, pokud někdo neodpadne). Mě přijde, že toho času je relativně dost. Nebo mám řešit, že by nám to někdo (externí dekoratér) nazdobil z našich vlastních dekorací? Mám svou představu a vše bude nakoupené. Děkuji za názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mi máme obřad v 11:30 a ten máme cca hodinu cesty bod domaova, tam máme i hostinu a na "raut" se vracíme domů(máme možnost pronájmu kuželny za velmi nízkou cenu, tak to chceme využít), takže prostory na hostinu nám vyzdobí restaurace dle přání a prostory pro raut si zdobíme sami den před svatbou :)
Odpovědět
@pajka24 My tedy měli svatbu v parku, takže zdobit nebylo třeba, ale kdyby jo, dala bych to za úkol svědkům. Naši svědci byli na místě hodinu a půl předem, dohlédli na to, aby židle a stolek byly na správném místě, nachystali směrovky pro hosty,aby nebloudili, dávali jim vývazky a bavili je do příjezdu nevěsty... Myslím, že pokud nemáš nějak šílenou výzdobu, stihne se to v pohodě :-)
Odpovědět
delali jsem den pred svatbou nedavno u kamaradky... mela obrad i hostinu na jednom miste a popravde i kdyz jsme predstavu meli ten den by se to nestihlo ani boha... vstavali jsme po 6 v 7 byla u kadernice v osm ji prisla nalicit domu a v poledne byl obrad a bylo vse jen tak tak... a u sestrenky tam se prejizdelo mezi hostinou a obradem a delalo se v klidu take den predem
Odpovědět
taky mám takové dilema, já se modlím, abych si mohla vyzdobit sál den předem, jinak tedy budu bezradná. Nebo potom přesně nakreslit výzdobu a nechat to na obsluze, to uvidíme, jak to vlastně bude, protože my to máme v místnosti, kde probíhají školení a nevím, jestli bude ve čvrtek nějaké probíhat. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@meginka2010 u nás je to právě také tak, že není jistota jestli nás do místnosti den předem pustí..mám z toho trochu vítr :-( a nevím jak to nejlépe vyřešit..
Odpovědět
Profilova fotka
my mame nastesti moznost zdobeni hostiny den predem, taky aby ne, za ty prachy :D :D nemame to v restauraci. a obrad bude na tom samem miste venku, tak to snad udelaji svedci v den obradu, tam toho zas tolik nebude..
Odpovědět
také mám zarezervován sál na přípravu na pátek a obřad máme na zahradě a to si také nazdobím v pátek...
Odpovědět
nebo pokud v ten den tak poprosit kamaradky ktere treba na svatbu nejdou .. ukazat jim svou predstavu a aby to v ten den udelaly a hlavne stihly
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme takto: V místě hostiny to fuguje tak, že můžu nechat výzdobu na nich (teda že mi tam něco vymyslí, já řeknu jenom barvy... ale taky mi nabídli, že pokud mám nějakou představu o specifických doplňcích, které bych si chtěla udělat sama, tak klíďo píďo obstarat, přinést, ale jinak to nazdobí sami :) V kostele ještě nevím, jak to bude, tam je asi výzdoba stálá, zdobit se budou vlastně jen lavice směrem do uličky a židle, na kterých budeme sedět. Popravdě ještě nevím, jak to funguje, protože kostel, ve kterém se budeme brát často zdobí zákonné sestry. Zatím jsme se ale ještě s nikým nedomlouvali. ;) Pak kolem domu trošku vyzdobíme asi ráno, budou to maličkosti, nic velkého :)
Odpovědět
Profilova fotka
vše na místě zařídí restaurace, vyberu jen barvy, nic extra tam nechci zatím :)
Odpovědět
Nestihnete to, dělali jsme svatbu loni (syn) a výzdobou jsme strávili více než 3 hodiny, vždy je potřeba trochu improvizovat. Nazdobte to den dopředu, budete pak v klidu :-)
Odpovědět
My měli na naší svatbě možnost zdobit den dopředu. A na několika svatbách jsem pracovala a vždy jsme zdobili den dopředu, neboť to zabralo hodně času..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My bohužel budeme zdobit až v den svatby ráno.. Takže jsme povolala kamarádky a ty to zařídí. Vše proberem a ukážem si co a jak a nechám to ne nich. Nedokážu si představit v 7 ráno jít ještě zdobit restauraci :-|
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme zdobit ráno před svatbou, ale obřad máme taky ve 13,00 navíc nás tam bude celkem hodně, takže to nějak neřeším....místo obřadu zdobit nebudu, líbí se mi tak, jak je....Takže jen tabuli a vnitřní interiér, to má na starosti družička, další dvě budou vítat hosty, vývazky, koláčky atd....a ještě mi zbývají další dvě, které teda nevím, co budou dělat :-D Ale nebojím se, že by neměly do čeho píchnout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se dozvíme, zda budeme moct zdobit den předem až někdy těsně před svatbou, protože bude záležet na tom, zda den před námi tam nebude nějaká akce. Svatbu máme v pátek, tak přeci jen je tam pravděpodobnost, že ve čtvrtek by nemuselo nic být..no budu muset, ale počítat i s nouzovou variantou zdobení až v den svatby (a povolat dostatečné množství lidí).
Odpovědět
My máme obřad ve 14 hodin a vše na jednom místě. Den předtím je na tom samém místě svatba, takže sál můžeme začít zdobit kolem 9 hodiny. Mám sice koordinátorku, která zároveň řeší výzdobu a květiny, přiveze si s sebou také pomocné ruce, ale rovněž pomůžeme my (do 11:30 nebudu mít do čeho píchnout, neboť se až pak začnu chystat:-)) či družičky/kamarádky. Záleží na náročnosti výzdoby - u nás asi nejvíce zaberou ubrousky :-), jinak většinu výzdoby budeme mít v květinách.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?