Výzdoba stolů jehličím nebo živými listy

Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty, chci se zeptat nemáte někdo zkušenost s takovouto výzdobou stolů? Nevíte na kolik vyjde taková živá zelená girlanda? napadlo mě nahradit to třeba jehličím, chci tam mít nádech přírody :-) ráda bych znala nějakou cenu pokud jste někdo něco podobného dělal... nebo tip na ušetření :-) příkládám fotografie :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gingerfox Ahoj, s cenou bohužel neporadím, ale mám v plánu něco podobného... Bohužel s květinářkou budu cenu řešit až v únoru. :( Já jsem dokonce přemýšlela, že bych trochu sestřihla různé keře, co máme na zahradě za domem :D Kdyby ses dopátrala nějaké částky, prosím, pošli mi zprávu s cenou. Děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, u těchto girland se cena pohybuje cca 2000-2500 za 9 m, samozřejmě záleží na použitém materiálu a jeho hustotě, ale eukalypt je bohužel takto dražší. Jehličí není také špatný nápad, ale pozor hořlavý;) lze nahradit břečťanem, v horkém dni ale může zvadnout. Lze použít i kapradí, to by mělo vydržet déle. Na loukách, u rybníků porostou i různé blatouchy apod :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, toto je volně ložená zeleň do girlandy. Stůl měl 6m a byl to mix zelené včetně 2 druhů eukalyptu. Cena kolem 2000-2500 v srpnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, také s cenou neporadím, ale osobně tam plánuji břečťan. No a kde ho vezmu? Ostříhám známým 😁 jestli to nevyjde, budu muset vymyslet plán B, ale břečťan je v tomhle fajn, je celkem lehko sehnatelný 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@romiis brectan je super. Ja si ho otrhala na zahrade a neni vubec poznat, ze ubylo. Navic to roste jak plevel. Na stole vypada moc hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gingerfox Ja den pred svatbou natrhala u sebe na zahrade brectan a nastrihala smrkove vetvicky (oboji lze sehnat dost snadno) a v lese nasmikala kapradi. V restauraci mi to pak sami krasne naaranzovali se svicny a vypadalo to moc hezky. Jeste jsem si teda s kytkou koupila i nejake tri druhy kytek (myslim ze modry ptaci zob, modry bodlak a bily karafiat) a to v restauraci nastrihali a napichali do toho zeleneho behounu. Vypadalo to moc hezky. Takze vyzdoba za par korun, chtela jsem mit prirodni vyzdobu. Penize jsme investovali do jinych veci.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkka88 koukám, že podobný plán měla/má nejedna z nás :)
Odpovědět
Já se nějak neplánovala moc obtěžovat s výzdobou, měli jsme akorát pár vyrobených kulatin se svíčkami a skleniček s plovoucími svíčkami, ale večer před svatbou se do toho pustila celá moje a manželova rodina, ostříhali celý břečťan, co vyrostl omylem našim na zahradě a chtěli se ho stejně zbavit, dali ho na stůl a podél celé zdi (v půlce zdi byl malý přechod) společně s led světýlky, a vypadalo to super :-D a je to zadarmo, břečťan roste všude. @zuzkka88 jé, taky jsem měla v bílé kytici viburnum (ty modré bobule) a modrý bodlák :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jak zmiňujete, eukalyptus je zbytečně drahý. My Vám můžeme nabídnout kompletní výzdobu a to se zakomponováním květin z vlastních zdrojů. K dispozici máme vázy podtácky a jiné svatení komponenty. ;-) ;-) A to jen za cenu nákladů. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
mne se to taky moc libi😊 ale budeme mit 80 lidi, takze bych se u vyzdoby nedoplatila asi😁😁😁
Odpovědět
Profilova fotka
Neni neco podobneho, krome brectanu, co by nebyla takova hruza financni?Dekuju😊
Odpovědět
@iviiiii A pouzit ho treba jen v mensi mire? ne jako girlandu, ale treba do vazicky jednu dve vetvicky? Ja si jednu vetvicku kupovala, protoze jsem ji chtela zkusit modelovat, a docela me prekvapilo, ze stala jen 30 centu (Nemecko)...Alespon tady je to daleko levnejsi nez ruze treba :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Taky jsem ostříhala břečťan u našich na chatě. Navíc báječně vydrží, v neděli jsem ho ostříhala, dala do kýblů s vodou, svatba byla až následující sobotu a poznat to vůbec nebylo, vypadal úplně čerstvě. :-) A taky je stálezelený, takže vhodný i na zimní svatbu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@iviiiii Ahoj, levně mě vyšla pistácie (srpen, nevím jestli jindy nepodražuje) a i dlouho vydržela. Ale břečťan je jasný tahoun :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já přidávám inspiraci na zelenou výzdobu, používám velmi ráda italský ruksus, který není tak nákladný jako eukalyptus. Pěkný večer, Sandra Svatební kvítí
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebni_kviti nadhera😊A jak ten ruksus cenove vychazi? Dekuji 😊
Odpovědět
Doporučuji břečťan. Roste všude a opravdu vydrží bez problému.
Odpovědět
Ja nevim, ja osobne brectan spojuju spis se hrbitovem...alespon na fotce vyse to vyvolava spis takovou stisnenou nez slavnostni atmosferu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@beruskaanetka a teď už jenom do prostředka stolu posadit toho střeleného divočáka a dojem mysliveckého plesu to dotváří dokonale :-D.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?