Výzdoba prostor

Všechny srdečně zdravím a prosím o radu nebo povzbuzení. :) Co s tímto prostorem? Máme naplánovanou bílo - námořnickou modř svatbu. Oznámení a jmenovky na stůl hotové (tmavě modré), ale když jsem spatřila místo hostiny, tak se mi zatmělo. Stoly a židličky budou použity jen v té dřevěné podobě, ale co s těmi sloupy? Nerada bych sklouzla k cirkusu. Děkuji za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
No, prostor je to divoký :o) Zkuste koupit v ikei záclonu Lill, jedna stojí 99 korun. Budete jich muset použít asi víc, při jedné to bude asi ještě prosvítat. Už jsem to na jedné svatbě viděla na sloupech a bylo to moc hezké, byla přes to ještě převázaná organza. Taky by asi nebylo od věci, kdyby majitelé vyměnili na tu svatbu záclony nejlépe za bílé, protože máte přece jen bílomodrou svatbu a co si budem povídat, kdokoli se vyskytne v blízkosti tolik zelené barvy, bude na fotkách taky trochu zelený :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik jo asi bych měla napsat, že ta záclona by sloužila k omotání těch sloupů. :o)
Odpovědět
Taky mě napadlo je omotat, ještě jsem někde četla, že se hodně používá netkaná textilie, ale nějak si to neumím představit. Jinak záclony určitě půjdou dolů..Bohužel jiné nemají, tak tam asi zavěsíme nějaké bílé vystřihovánky (vločky) nebo něco :/.. No sama jsem zvědavá, jak to dopadne. Nejsem moc expert na úpravu interiérů.
Odpovědět
Profilova fotka
Netkaná textilie je taková trochu umělotina. Má škaredé odlesky a nejde ji moc nařasit. Normální textil je v tomhle takový spolehlivější. A kdy máte svatbu?
Odpovědět
28. 2. 2015, takže za chvíli. No a nemáte někde k dispozici obrázek, jak takový omotaný sloup vypadá? Nikde jsem nenašla. Já si říkala, že výzdobu dáme spíš do bílé a přírodní, ať to není tak šílené, ale nevím no. Tu modrou bych tak ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
@ifak našla jsem :o) Sloup byl bílý, takže tam nebylo třeba více vrstev. Možná že by bylo třeba na ty vaše dát něco neprůhledného nebo pod to ještě něco bílého dát.
Odpovědět
sloupy obalit balícím papírem, třeba modrým.... a přes to dát levnou hladkou záclonu z ikei, jinak je to divočina a s námořníky se to utříská:-(
Odpovědět
Není tam sice vidět, jak je to uchycené, ale zřejmě to bude taky tou mašličkou z lýka. Je to pěkné. Děkuji za radu. Snad to nakonec vymyslíme tak, že to bude pěkné a útulné. Dobrou.
Odpovědět
Profilova fotka
A nemůžete ještě změnit místo hostiny? Přeci jenom ještě není sezona v plném proudu, v únoru by neměl být takový problém sehnat volné prostory. Takhle si s tím dáte zbytečně moc práce a dalších investic. Navíc pokud dobře vidím, tak stěna vlevo je natřená na zeleno. Tu byste zamaskovali jak? Napadá mě jen tam postavit rautový stůl. Držím palce, ať to dobře dopadne.
Odpovědět
Místo určitě měnit nebudeme. Jsou to pěkné prostory, kde máme zajištěný oběd, raut i s obsluhou, takže to musíme nějak vymyslet. ;-) A ano, tam, kde jsou zelené stěny, bude rautový stůl a bedny s hudbou.
Odpovědět
Zvážila bych výměnu prostor. Nejen kvůli barvě, ale nedělá to celkově dobrý dojem: když to vypadá jako z cirkusu, nebude tam i podle toho chutnat? Samozřejmě nechci restauraci-jidelnu odsoudit jen podle barev, ale tak to na mě působí a asi bych to přinejmenším zvážila a ohlidala. Jinak jako nejlevnější řešení mé napadá použít netkanou textilií - nemám ji ráda, je osliva a umělá, ale je levná a mohla by se použít jako ty vrstvy, co barvu schovaji. A přes ní pak použít třeba 2-3 vrstvy bílých zaclon nebo nějaké namornicke látky. Prevazat to pak provazem, když budete kreativní, mohlo by to působit jako srolovane plachty.
Odpovědět
@ifak mozna bych zmenila barvu svatby na nejakou neutralni barvu. Oznameni muzete klidne rozdat nikdo si nebude pamatovat, ze bylo modre a melo ladit se svatebnim dnem a jmenovky nejsou tak velka polozka.
Odpovědět
Článek se načítá
Spíše jsem se těšila na podnětné a kreativní nápady než na rady typu změňte místo. Místo jsme vybrali s rozumem a s pozitivními referencemi na catering, takže ho měnit nebudeme. Výzdobu si představuji spíše bílou nebo přírodní, aby se to příliš nebylo, ale maličké detaily té modré bych tam chtěla, aby to do sebe ladilo.. Jsem tedy zvědavá, jak ty sloupy schováme a jinak si myslím, že je to oka.
Odpovědět
To máte teda oříšek... Já bych ty sloupy přilepené ke stěně polepila bílým balicím papírem (hlavně aby neprosvítal) a dělala bych, že tam nejsou. Akorát nevím, čím to přilepit, aby to drželo a nesundalo to pak při úklidu i barvu s omítkou... Na ty samostatné dva sloupy bych dala papír v té námořní modré barvě a omotala to záclonama z Ikey, jak už tu bylo napsáno. Šlo by použít třeba i tyl nebo organzu - ale jen tak zlehka. Převázat to můžete třeba jutou nebo lýkem. A na okna můžete vlastně taky dát ty Ikeácký záclony - vypadají moc hezky a zútulní to (a nejsou moc drahý). Ten prostor je poměrně velkej a strohej (velká okna, podlaha s dlažbou, ...), tak by se těma záclonama dala i snížit ozvěna :)
Odpovědět
@ifak: pro nas by byl tento prostor ideal :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Sloupy omotat prostěradlem a na to námořnickou síť a zavěsit na to vaše společné fotky
Odpovědět
Právě, že přemýšlíme, jak zakrýt ty krajní sloupy, abychom jim nestrhli omítku, to by byl asi průšvih. :-D Uvidíme taky, co nám dovolí. Děkuji za nápady dámy. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?