VÝZDOBA - prosím o radu

Profilova fotka
Moc zdravím, napadá někoho, jak by se dala vyzdobit tato místnost ? :-) Ještě nejsme pevně rozhodnuti, ale máme přes 100 hostů a cena pronájmu je přijatelná. Jak jde vidět z fotky, budova je starší, postavena za socializmu =-) A co židle ? myslím, že bílé potahy by se asi nehodily..Svatbu mám v plánu mít v přírodním/rustikálním stylu..Moooc děkuji za každou radu :-*
Odpovědět
1
2
Profilova fotka

Odpovědět
Bílé potahy by byly jako pěst na oko, ale takové obilí, vlčí máky, kopretiny....společně s jutou, to by vypadalo moc dobře :-) Přirodní styl je dobrá volba!
Odpovědět
mrkni do mého alba. Taky máme socialistický KD, dalo to 2 dny práce, ale proměnil se ve svatební místnost a vůbec to nevypadalo jako v tom "našem starém KD". Potahy odvedly dobrou práci a dodaly slavnostní ráz. Pokud máš kamarádky, co by ti pomohly, tak se toho neboj. Pro jednoho nebo pro dva je to ale opravdu moc práce. Udělala jsem ještě několik pompoms, které visely ze stropu, do toho balonky nafouknuté heliem, slavnostní prostírání. Všichni to moc chválili.
Odpovědět
ten čtu, že to chcete mít v rustikálním stylu... takže s potahy nevím, ale myslím, že i tak by se hodily :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita Taky se bojím těch bílých potahů, možná by to udělalo židli pěknou, ale přírodní styl to není a zbytek budovy stejně zůstaně zastaralý.. :-p No uvidím, možná tam bude pěkná jen stuha z juty :-) ale moc děkuji za rady ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kokoska321 měli jste krásnou svatbu :-) ty potahy musím ještě vážně zvážit..uvažuji jen o mašli z juty..Ale pomocníky mít snad budu, bude to náročné :-D Moc díky za rady ;-)
Odpovědět
@caroline07 no potahy s mašlí z juty by byly ideální :) jestli si ji budeš kupovat sama, bude to asi celkem pálka na tolik židlí :-| Možná má některá půjčovna potahů k dispozici i jutové mašle. Jinak moc díky :) Naše svatba byla vesnická, ale tak jsme to chtěli :-)
Odpovědět
@caroline07 Máš ještě dost času to promyslet a nasbírat inspiraci :-) @kokoska321 má výzdobu moc krásnou, ale z těch pár fotek, co vidím, na mě ten prostor působí o dost jinak, spíše jako stará vila než vesnický kulturák. Ale možná to je jen tím, jak je to vyfocené :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kokoska321 ještě jsem se nekoukala, kde bych to mohla koupit..asi to pálka bude..uvidím, zvážím..musím se do toho pustit.. :-D výzdobu si chci dělat sama, tak jsem na sebe zvědavá :-D 8-) ..ale inspirace je dost x-)
Odpovědět
@kikwita Jé, já jsem tak ráda, že náš kulturák nevypadal jako kulturák :D je to focené od pódia. Ale mrkni na tuto fotku - jde tam toho vidět více...máme tam dokonce ještě i kruhy na cvičení :-D
Odpovědět
@kokoska321 Husté, to si mohli hosté po obědě dát rozcvičku :-D Tady už to teda poznat jde, že to je kulturák. Ale na těch profi fotkách, jak jsou tlumené barvy, bych to fakt netipla :-)
Odpovědět
Dobrý den, potahů bych se vyvarovala, jutové mašle nakombinované s tylem nebo starou krajkovou záclonou, by mohli jít..určitě ale vybírejte dekoraci v podobných barvách jako je řešený prostor (výmalba, záclony) tak docílíte jednotnosti a příjemného prostředí jako celek, pokud byste šla do uplně jiných barev bude to trošku jako pěst na oko a rušivé. Často se na to zapomíná, ale dělá to ve výsledku hodně. Na stoly pak bílý ubrus a středem natáhnout zase jutový pás. Přední stranu můžete pak zakrýt vyskládanými truhlíky s převislými květinami, klidně surfinky, nebo muškáty... (nevím kdy máte svatbu), tak opticky zakryjete ten modrý koberec, který ruší to prostředí.
Odpovědět
Článek se načítá
takhle nějak jsem myslela ty mašle http://www.beremese.cz/market/svatba-...
Odpovědět
Taky bych nešla do potahů, k rustikálnímu stylu dřevěná židle patří :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@niyka ano,ano..parádní..tak bych si to asi představovala. ..A Ty truhlíky, to je taky super nápad ;-) děkujiiii 8-)
Odpovědět
@caroline07 za málo :) ať se vše vydaří
Odpovědět
Jestli ještě mohu vstoupit, tak já si dělala dekorace na zeď ze starých knih, budu je dělat i kamarádce, která bude mít dost podobný prostor jako ty a přemýšlela jsem, že bych z toho zkusila vytvořit i koule do prostoru. Tak třeba se necháš inspirovat :-) Pak jsem ještě měla půjčené takové závěsné řetízky z papírových koleček. Všechno to stojí pár penězů, jedna kniha v antiku 5 kč a nadělá to docela dost parády...Lepší foto nemám, stále čekám na profi od fotografů...Jinak jsem měla taky jutu, nevěstin závoj, krajku...
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita moc pěkné, jsi šikulka ;-) nechám se inspirovat :-) Děkuji !!!
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsm emei kluturak, kdyztak mrknu ke me do alba, výzdoba nam dala docela zabrat 😊...ale v podstatě vše hezké udělaly pompomy a girlandy plus stěna z fotek 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Naše stoletá Sokolovna. Nevěsta s ženichem si udělali závěsy+nasvícení z netkané textilie a k tomu jsme zapůjčili naše svatební potahy :-) Výsledek byl luxusní - lepší než to z fotky vypadá.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuziitka moooc pěkné jste to měli !! děkuji za inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zajistenisvateblitomysl děkují, děkují !! Krásně jste to vyřešili!! 8-) Já to jen budu mít v trošku jiném stylu, tudíž něco na strop, závěsy a potahy na židle asi neplánuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@caroline07 Promiň, nepřečetla jsem si pozorně otázku, unikl mi ten požadavek na přírodní styl, omlouvám se za příspěvek, který je tímto trochu out :-) Jinak jsem jenom chtěla ukázat jak se i z ošklivého rozbitého sálu nechá udělat pěkný svatební sál. Ošklivá místa se prostě překryjí a nechá se opticky pracovat i s výškou sálu. Je teda pravda že nevěsta s ženichem kolem toho 2 dny lezly po žebříku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zajistenisvateblitomysl v pohodě, chápu to :-) Moc šikovně zakryli horší místa. pro takovou svatbu je to fakt dobrý nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita muzu se zeptat čím jste lepila jutu, krajku a maslicku?
Odpovědět
@vivi2016 Určitě :-) Ta juta s kraječkou jsou hotové zboží z aliexpressu (krajka je přišitá) a na vázičky jsem to lepila tavnou pistolí. My best friend :-D Mašličky tam jsou jen přivázané, ty už jsem nelepila....
Odpovědět
Dobrý den, nabízím k prodeji dekorace na svatbu v přírodním stylu, mám k dispozici jutový středový pás na stůl s krajkou, jutový polštářek pod prstýnky a jutové mašle. V případě zájmu pošlu foto:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj :-) Taky jsme měli vesnický kulturák a stejně jako Ty jsme byli pro přírodní styl ... Výzdoba byla převážně nasbíraná, až na střdovou krajku a vázičky. To je taky to jediné, co nám pak zůstalo :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?