Výzdoba na venkovskou oslavu - pivní stolky s lavicemi

Ahojte, prosím o radu ev. insiraci jak ozdobit pivní stolky s lavicemi an obřed, který se koná an mlejně - tudíž méně formální svatba? Jsou úzké, myslím, že 50cm. Prodávají se na ně a půjčují speciální ubrusy ale to je děsně drahé. Uvažuji o apírových, stejně budeme mít gril párty, ale třeba někdo je měl taky a ev. sem dá fotku ať mi to pomůže. Děkuju Vám. Takhle to vypadá:
Odpovědět
Dobrý den, my Vám můžeme nabídnout papírové ubrusy na tyto stoly ve více jak 15 barevných odstínech a pak i nějaké jednorázové nádobí na grill party ;-) Vše najdete v našem e-shopu v případě zájmu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj klidně tam dej ty papírové dělali sme známym vyzdobu v sále a nevypadalo to vůbec špatně dokud si nikdo nešáhl nevěděl že sou papírové :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mit stejne lavice a nich paprove ubrusy.Koupila jsem ho na netu 8m dlouhy 1:5 m siroky za 99.-
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jednu neformální-luční svatbu jsme organizovali tuto sobotu. Fotky by Vám mohly pomoci. Najdete je na našem facebooku https://www.facebook.com/SVATBASTYLOVE . Doporučuji lahvičky v různých velikostech - klidně hezké zavařovačky ozdobené stuhou nebo provázkem. Dobře vypadá pytlovina. Lesklá organza se příliš nehodí. Vycházela bych ale z Vaší představy a vysněné představy. Okolní prostor bych doladila lampiony, balonky a svícny zavěšenými v prostoru. Pokud si budete přát, moc ráda se o Vás postarám. Buď sestavením balíčku dekorací nebo i naaražováním na místě svatby. V kterém termínu a na jakém místě máte svatbu? Pokud budete potřebovat s čímkoliv poradit, kdykoliv pište nebo volejte. Hezké přípravy! Michaela Pokorná
Odpovědět
Povlaky na pivní sety půjčujeme za 200,- Kč.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Dobrý den, potřebuji poradit. Brouzdám po internetu a sháním pivní stolky. Narazil jsem na tyto stránky. Máte někdo zkušenosti kde koupit? Děkuji za reakce
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?